HDP'li İpekyolu Belediyesi’nde koltuk kavgası başladı

İpekyolu Belediyesi’nin HDP’li Başkanı Azim Yacan’ın göreve başlaması ile kurum içinde huzursuzluk başladı. Yapılan atamaları eleştirenler ile atananlar arasındaki bedel ödeme tartışmaları kavgaya dönüştü.

Van Haberleri 7.05.2019 22:08:00 0
HDP
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 26.11.2023 00:20

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL/ Ziya Türk'ün Haberi

İpekyolu Belediyesi’nin HDP’li Başkanı Azim Yacan’ın göreve başlaması ile kurum içinde huzursuzluk başladı. Yapılan atamalar tüm birimlerde tartışmaya neden oluyor. Atamaları eleştirenler ile atananlar arasındaki bedel ödeme tartışmaları kavgaya dönüşüyor.

31 Mart 2019 seçimlerini önde tamamlayan İpekyolu Belediyesi’nin HDP’li Başkanı Azim Yacan 29 Nisan 2019 tarihinde bürokrat tasfiyesi yapmıştı. 16 birim müdürü görevden alınmış yerine yeni isimler atanmıştı. Yapılan yeni atamalar tartışmalara neden oldu. Kurum içinde bedel ödeme, hak edip etmeme, şeklinde yaşanan tartışmaların sonu kavga ile bitiyor. 

BEDEL ÖDEME İDDİALI KOLTUK KAVGASI 
Son gerginliğin yaşandığı birim ise Zabıta Müdürlüğü oldu. Zabıta Müdürü Ali Karaca görevden alınarak yerine Ezgi Aslan atanmıştı. Zabıta arasında yaşanan bedel ödeme tartışması karşılıklı darp etmeye kadar gitti. Yaşanan kavga sonrasında toplantı yapan yönetim, ortamı sakinleştirmeye çalıştı. 

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem