Hayrullah Tanış, iftarda gençlerle buluştu

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, gençler ve sporcularla iftar programında bir araya geldi.

Van Haberleri 16.05.2019 21:16:25 0
Hayrullah Tanış, iftarda gençlerle buluştu
Tarih: 01.01.0001 00:00

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, gençler ve sporcularla iftar programında bir araya geldi.

Kıl çadırında gençlerle bir araya gelen Başkan Tanış, iftar öncesi hem gençlerin talep ve önerilerini dinledi, hem de gençlere tavsiyelerde bulundu.

Her gün bir vatandaşın sofrasında iftarını açan Başkan Tanış, ezanın okunmasıyla birlikte gençlerle orucunu açtı.

Orucunu açtıktan sonra gençlere hitap eden Başkan Tanış, Ramazan’ın bereket ve güzelliğini, gençlerle beraber yaşadıklarını kaydetti. 

Her gün hanelere konuk olarak Ramazan ayının bereketini ve güzelliklerini paylaştığını kaydeden Başkan Tanış,” Bugün de ilçemizin değerleri olan gençlerimizle bir araya gelip Ramazan’ın bereket ve huzurunu paylaşmak istedik. Ramazan birlik ve beraberlik içerisinde paylaşım demektir. Bizler de sofralarda bir tas çorbaya bir dilim ekmeğini paylaşıyoruz. Bu sofralar maneviyatın yanında ramazanın en güzel yaşandığı anlar olarak hafızalarımıza kazınıyor.” dedi.

Gönül Belediyeciliğinin Gürpınar’da göreve başladığını ve gençlerin sorunlarına çözümler üreteceğini kaydeden Başkan Tanış, şunları kaydetti.

 “İlçemiz gençlerinin artık sanatta sporda ilerlemesini ve güzel yerlere gelmesini istiyoruz. Fakat bunu yaparken eğitimimizi aksatmamamız lazım. Çünkü bizlere eğitimli gençler lazım. Eğitimini sürdüren, vatanına, milletine, bayrağına faydalı olan gençler lazım. Bunun içinde derslerini sakına ihmal etmenizi istemiyorum. Seçim zamanı verdiğimiz sözleri bir bir yerine getireceğiz. İlk olarak sözünü verdiğimiz Kablosuz Ağ  Bağlantısı (Wİ-Fİ) sözümüz kısa bir süre içerisinde hizmete girecektir. İlçemiz gençlerini ücretsiz bir şekilde kablosuz ağ bağlantısıyla buluşacak. Bizi izlemeye devam edin, bu bizler için daha başlangıç. Çünkü biliyoruz ki milletimize bir sözümüz var ve yapacak çok işimiz var. İlçemiz Allah'ın izniyle her alanda kalkındırıp her alanda bir atak yapacağız.”

Konuşmanın ardından Gürpınar Belediyesi Tiyatro Topluluğu, Hacivat ve Karagöz gösterisi yapıp Müzik Topluluğu ise çeşitli  şarkılar seslendirdi.

Buradan Gürpark Millet Bahçesi’ne geçen gençler halaylar çekip çeşitli sportif aktivitelerle doyasıya eğlendi. Etkinlikler havai fişek gösterisiyle sona erdi.
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem