Harun Altın, “Hainler jetlerle bomba yağdırdı”

15 Temmuz hain darbe girişiminin 5.yıl kutlamalarına katılan Bem-Bir -Sen Van Şube Başkanı Harun Altın, o gece yaşadıklarını Vangölü TV’ye anlattı.

Van Haberleri 18.07.2021 12:29:24 0
Harun Altın, “Hainler jetlerle bomba yağdırdı”
Tarih: 01.01.0001 00:00

İstanbul’da Boğaziçi köprüsünde başlayan olayları önce küçük bir işgal sandım diyen Altın, “Orada asıl amaç ülkemizi bölmekti. 12 Eylül’ü yaşamış biri olarak bu hiç o geceye benzemiyordu. Düşünün bir ülkenin askerleri diğer asker arkadaşlarını öldürmeye kalkıyor, jetlerle bomba yağdırıyor, sivil vatandaşlarını öldürüyor. Bu açıkça bir işgalin örneği. Genel Başkanımız Ali Yalçın sosyal medyadan bizleri bilgilendirerek meydanlara çıkmamanızı istedi. Bizde beşyol meydanına geldik.” İfadelerine yer verdi.
 “HALKIMIZIN FERASETİ ÜLKEMİZİN BÖLÜNMESİNE ENGEL OLDU”
Elhamdülillah burada Allah’ın bir gaybı vardı ifadelerini kullanan Altın, “Hiç kimse yönlendirmeden ikiye bölündük, bir grup kışlaya doğru diğer grup ise toprak kaleye doğru yürüdük. Herkes birlik içinde hareket etti. Sayın Cumhurbaşkanımızın meydanlara çıkın çağrısı ile bu darbenin beli kırılmış oldu. FETÖ hala bitmedi eskisi gibi de gücü de kalamadı. Allah bir daha o günleri bu millete bu devlete yaşatmasın. Biz hep böyle birlik beraberlik içinde olmaya devam edeceğiz. Bem-Bir- Sen olarak her zaman devletimizin ve milletimizin yanında durduk, durmaya da devam edeceğiz. Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın.”şeklinde konuştu. 

Kaynak: Vangölü TV


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem