Hani Aşireti'nden Takva, Aydın, Akman ve Say'a destek yemeği

Van'ın önde gelen aşiretlerinden Hani Aşireti, Ak Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Takva'ya, İpekyolu Belediye Başkan Adayı Muhsin Aydın'a, Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman'a ve Edremit Belediye Başk

Van Haberleri 9.03.2019 10:36:49 0
Hani Aşireti'nden Takva, Aydın, Akman ve Say'a destek yemeği
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van'ın önde gelen aşiretlerinden Hani Aşireti, Ak Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Takva'ya, İpekyolu Belediye Başkan Adayı Muhsin Aydın'a, Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman'a ve Edremit Belediye Başkan Adayı İsmail Say'a destek vermek amacıyla bir yemek verdi.

Ak Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Takva onurlarına verilen yemekte yaptığı konuşmada Van’ı hep birlikte yöneteceklerini söyledi.

Ahmed-i Hani Eğitim ve Kültür Derneği ve Van’ın önemli aşiretlerinden birisi olan Hani aşireti yaklaşan yerel seçimlerde Van’ın geleceğine sahip çıkma adına AK Parti adayları onuruna önceki gün yemek verdi. Yemeğe Hani Aşireti büyükleri ve aşiret mensupları, Ak Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Takva, İpekyolu Belediye Başkan Adayı Muhsin Aydın, Tuşba Belediye Başkan Adayı Salih Akman, Edremit Belediye Başkan Adayı İsmail Say, İpekyolu İlçe Başkanı Vesim Yaviç, Tuşba İlçe Başkanı Muğdat Günini, Edremit İlçe Başkanı Savaş Nurullah Kıylık, AK Parti Teşkilat mensupları ve partililer katıldı. Yemeğe katılanlar belediye başkan adaylarına yoğun ilgi gösterdi.

KENTİN BİRİKMİŞ SORUNLARI BİZİMLE ÇÖZÜME KAVUŞACAK

Yemekte yaptığı konuşmada Van'ı Van'da yaşayanlar ile birlikte yöneteceklerini söyleyen Necdet Takva, "Biz Van'ı hep birlikte yöneteceğiz. Daha önce Van halkının hep secim politikası haline getirildiğini ve bunun üzerinde nemalananların olduğunu hepimiz biliyoruz.Kentin önemli sorunları ve fırsatları var. Biz bir yandan sorunları çözüme kavuşturacağız, diğer yandan fırsatları değerlendirerek Türkiye'de belediyecilik açısından örnek bir kent haline getireceğiz" dedi.

HER KESİM İÇİN ÖZEL PROJELERİMİZ VAR

Kentteki sorunlarını ve gençlerin içinde bulduğu sıkıntıları bildiğini ifade eden Takva, "Van ve Van'a hizmet için hayallerim var. Bunun için yola çıktım, güzel işler yapmayı hedefliyorum. Gençler ve kadınlar başta olmak üzere hazırladığımız projeleri birlikte hayata geçireceğiz ve birlikte başaracağız. Herkesin yaşamaktan mutlu olduğu ve huzur bulduğu bir yeni bir anlayış ve yeni bir van için çalışıyoruz" dedi.

BİZ BİRLİKTE DAHA GÜZELİZ

Kısa bir selamlama konuşması yapan Tuşba Belediye Başkan Adayı Salih Akman, "Biz birlikte daha güzeliz, daha güçlüyüz, bunun için şehrimizde nice güzellikleri birlikte göreceğiz. Amacımız Van'ı AK Parti'nin gönül belediyeciliği ile buluşturmak” dedi. 

DESTEĞİNİZ BÜYÜK ONUR VERDİ

Yaptığı konuşmada Ahmed-i Hani Eğitim ve Kültür Derneği yöneticilerine ve Hani Aşireti büyüklerine teşekkür eden İpekyolu Belediye Başkan Adayı Muhsin Aydın, "Dernek başkanımıza, Hani Aşireti'nin ileri gelenlerine ve mensuplarına bizi böyle bir gecede buluştuduğu için teşekkür ediyorum. Çok önemli bir seçim haline dönüşen 31 Mart 2019 seçimlerinde Hani Aşireti'nin desteğini yanımızda hissetmek bizim için büyük bir onur ve gurur vesilesidir" diyerek birlik ve beraberliğin önemine değindi.

GÜCÜMÜZ BİRLİK VE DİRLİĞİMİZDEDİR

Van olarak güçlü bir geleceğe yürümek istediklerini ifade eden İsmail Say, "Gücümüz birlik ve beraberlik içerisinde olmamızdadır. Birliğimiz ve dirliğimiz yerinde olursa, güzel bir gelecek bizi bekliyor. Önemli bir genç nüfusa sahip Van'a hep birlikte sahip çıkma anlamındaki bu desteğiniz büyük önem taşıyor" diyerek yatırımların ve ihtihdamın Van'ın huzuruna bağlı olduğunun altını çizdi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem