Halis Bayramoğlu: 'Kudüs, ümmetin ortak davasıdır'

AK Parti Edremit İlçe Başkanı Halis Bayramoğulu, Mescid-i Aksa ve Kudüs’ün sıradan mekanlar olmaktan ziyade bugün artık sembol haline gelmiş topraklar olduğunu söyledi.

Van Haberleri 24.07.2017 10:39:11 0
Halis Bayramoğlu:
Tarih: 01.01.0001 00:00

İsrail’in Mescid-i Aksa’ya uyguladığı yasaklar nedeniyle bir açıklama yapan Halis Bayramoğlu, “Bu topraklar Allah’ın (c.c.) şiarlarıdır ve Allah (c.c.) şiarlarının yükseltilmesini emir buyurmuştur. Hak batıl savaşının son demlerini yaşadığı ve Hakk’ın zaferinin ayak seslerinin artık daha rahat duyulduğu ve dağların ve taşların dahi bu müjdeyi birbirlerine verdiği bu ahir zamanda, Kudüs hakkın sancağıdır. Batıl bütün gücüyle bu sancağı tekrar yere düşürmeye ve ümmetin ümidini elinden alıp savaşı kazanmaya çalışsa da, ümmetin uyanık ruhları basiretleri ile buna izin vermemekte, küfür ve nifağın işbirliği ile bir dönem yere düşürülmüş olan sancağı ele alıp yükseltmektedirler. Bu sancak Hayberi fetheden sancaktır, bu sancak Sıffin ve Nahrevan’da hakkı ayakta tutan sancaktır. Bu sancak batılın yüreğine saplanan hakkın, onu zelil ettiğini ilan eden sancaktır” dedi.

 

Başkan Bayramoğlu, bugün hak cephesinin en ileri ve en önemli karakolunun Kudüs olduğunu belirterek, “Bunu bilen batılın uşakları, bu sembol mekanın düşebilmesi için direniş cephesinin diğer halkalarına saldırmaya ve aradaki bağı koparmaya çalışmaktadırlar. Yeryüzündeki tüm zulümlerin nedeni olanların karargah olarak seçtikleri Kudüs, işgal altından kurtarıldığı anda tüm cihan kurtuluşa ve huzura kavuşacaktır. Bu hakikat gün gibi ortadayken ve özellikle bulunduğumuz coğrafyalardaki tüm sorunların kaynağı olan Siyonist şebekenin büyük şeytana dayanarak varlığını sürdürme çabaları devam ederken, bu asıl sorunu görmezden gelip, kavmi veya mezhepsel sorunları gündeme getirenler, hastalıklarının farkına varamayan ve bu yüzden de ölüme mahkum olanlardır. Mazlumların özgürlüğünün sembolü olan Kudüs kurtarılmadan ve zulümlerin kaynağı olan Siyonizm ortadan kaldırılmadan, ne Ortadoğu’daki ne de dünyanın herhangi bir yerindeki milletlerin özgürlüğünden bahsedilemez. Hele hele Siyonizm’in onay verdiği özgürlüklerin zilletten başka mana taşımayacağı da ortadadır. Bu yüzden bütün insanlığın selahiyeti için Siyonizm yeryüzünden silinmelidir. Siyonizm’in yok olması demek, küresel emperyalizmin çökmesi ve karanlığın yerini nura terk etmesi demektir. Çünkü Mescid-i Aksa bizim için ne anlam taşıyorsa, İsrail de zalimler için o anlamı taşımaktadır. Zalimlerin ayakta tutmaya çalıştıkları sancakları nihai zafer için yerle yeksan edilmelidir” diye konuştu.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem