Gürpınar'da öğrenciler ders başı yaptı

Van’ın Gürpınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı, “Vatan, millet, devlet ve din sevgisini çocuklarımızın kalplerine nakış nakış işlememiz gerekiyor. Bu ruhu hep beraber görmeliyiz” dedi.

Van Haberleri 5.02.2018 13:31:28 0
Gürpınar
Tarih: 01.01.0001 00:00

Gürpınar’da öğrenci ve öğretmenler eğitim öğretim yılının ikinci dönemine bugün başladı. Bu kapsamda Gürpınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı; okul güvenliği, uyuşturucu kullanımıyla mücadele, trafik ve servis şoförleriyle ilgili konuları görüşmek üzere öğrenci, veli, okul müdürleri ve servis şoförleriyle bir araya geldi. Gürpınar BİST Kız YİBO’nun konferans salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Kaymakam Doğramacı, eğitim ve öğretimin herkesin özenle gayret sarf etmesi gereken bir konu olduğunu, bu konuda da herkese önemli görevler düştüğünü aktardı. Kaymakam Doğramacı, şöyle devam etti:


“Açıkçası bizim arzu ettiğimiz bir gelecek var. Bu geleceği hep beraber inşa etmeliyiz. Bu çerçevede vatan, millet, devlet ve din sevgisini çocuklarımızın kalplerine nakış nakış işlememiz gerekiyor. Bu ruhu hep beraber görmeliyiz. Çocuklarımıza sahip çıkmalıyız. Bizim vatanımız kutsal bir vatandır. Bizler herkese kucak açar, şefkat gösteririz. Bu konuda dünyanın en şefkatli ülkesi bizimdir. Bizim gidecek başka vatanımız yok. Bu nedenle vatanına ve milletine kalbiyle bağlı çocuklar yetiştirmemiz gerekiyor.”


Konuşmaların ardından okul güvenliği, uyuşturucu kullanımıyla mücadele, trafik ve servis şoförleriyle ilgili sunum yapıldı.
Kaymakam Doğramacı, ardından Atatürk Ortaokulu’nda eğitim öğretim yılının ikinci dönemine başlayan öğrencileri ziyaret etti.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem