Gürpınar Belediyesinden çocuklara özel hediye

VAN’IN GÜRPINAR BELEDİYESİ, KORONA VİRÜSÜ ÖNLEMLERİ KAPSAMINDA ALINAN TEDBİRLER NEDENİ İLE OKULLARINA GİDEMEYEN ÇOCUKLAR İÇİN ÇOK ÖZEL BİR HEDİYE HAZIRLADI.

Van Haberleri 22.05.2020 16:48:13 0
Gürpınar Belediyesinden çocuklara özel hediye
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van’ın Gürpınar Belediyesi, korona virüsü önlemleri kapsamında alınan tedbirler nedeni ile okullarına gidemeyen çocuklar için çok özel bir hediye hazırladı.

Belediye tarafından her yaştan çocuğa yönelik olarak hazırlanan Gürpınar Çocuk Dergisi yayın hayatına başladı. Dolu dolu bir içeriğe sahip olan dergi, çocuklara ücretsiz olarak ulaştırılıyor. Evde kaldıkları günlerde çocuklara arkadaşlık yapacak olan derginin ilk sayısı hem öğretiyor hem de eğlendiriyor. Çocukların okuma alışkanlarının gelişmesine, bilime ve araştırmaya olan ilgilerinin artmasına katkı sağlamayı hedefleyen dergi aynı zamanda çocukların Gürpınar’ı ve Van’ı tanımalarına olanak sağlıyor.

Gürpınar Belediyesi olarak önceliklerinin her zaman çocuklar olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, “İçinden geçtiğimiz süreçte en çok etkilenen çocuklarımız oldu. Okullarından, öğretmenlerinden ve arkadaşlarından uzak kaldılar. Biz de onlara güzel bir hediye vermek için Gürpınar Çocuk Dergisini hazırladık. Amacımız geleceğimiz olan çocukları mutlu etmek, evlerinde hem eğlenmelerini sağlamak hem de eğitimlerine katkı sağlamak. Dergi çocuklar için hazırlandı ama büyüklerde keyifle okuyabilecek bir içerikte hazırlandı. Çocuklar için sürprizlerimiz devam edecek” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem