Gevaşlı çiftçiler, ‘Gelin kardeş olalım projesi’ kapsamında Antalya’nın Serik ilçesini ziyaret etti

Antalya Valiliğince hayata geçirilen ‘Gelin kardeş olalım projesi’ kapsamında Gevaşlı çiftçiler Antalya’nın Serik ilçesine teknik gezi gerçekleştirildi.Van’ın Gevaş ilçesi ile Antalya’nın Serik ilçesi arasında Antalya Valiliğ

Van Haberleri 26.04.2019 17:06:17 0
Gevaşlı çiftçiler, ‘Gelin kardeş olalım projesi’ kapsamında Antalya’nın Serik ilçesini ziyaret etti
Tarih: 01.01.0001 00:00

Antalya Valiliğince hayata geçirilen ‘Gelin kardeş olalım projesi’ kapsamında Gevaşlı çiftçiler Antalya’nın Serik ilçesine teknik gezi gerçekleştirildi.

Van’ın Gevaş ilçesi ile Antalya’nın Serik ilçesi arasında Antalya Valiliğince hayata geçirilen ‘Gelin kardeş olalım projesi’ kapsamında Antalya’nın Serik ilçesine teknik gezi gerçekleştirildi.15-20 Nisan 2019 tarihleri arasında gerçekleşen teknik geziye Gevaş Tarım ve orman İlçe Müdürü Suat Özek, Proje Koordinatörü Ziraat Mühendisi Hasan Kara ve Gevaş ilçesinden 8 üretici katıldı. Yapılan teknik gezide Gevaşlı çiftçilere Serik ilçesinde faaliyet gösteren 4 farklı tarım tesisinde, topraksız seralarda sebzecilik, meyvecilik, çilek yetiştiriciliği ve tarımsal üretim teknikleri konularında teorik ve pratik eğitimler verildi. 5 gün süren ziyarette çiftçiler, EXPO gezisi yaptıktan sonra Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Serik Kaymakamlığı ve Serik Belediye Başkanlığını ziyaret etti. Yapılan teknik gezinin Gevaşlı üreticiler için oldukça verimli geçtiğini vurgulayan İlçe Tarım ve Orman Müdürü Suat Özek, kendilerine gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı Antalya Valiliği, Antalya İl Müdürlüğü, Serik Kaymakamlığı ve Serik Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem