Faruk Alpaslan: Küçük esnaftan vergi kaldırılıyor

Faruk Alpaslan’dan esnaf dostu Erdoğan’a vergi muafiyeti teşekkürü

Van Haberleri 7.10.2021 23:33:58 0
Faruk Alpaslan: Küçük esnaftan vergi kaldırılıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

AK Parti tarafından hazırlanıp Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne getirilen ve komisyonda görüşülmeye başlayan kanun tasarısına göre, küçük esnafın omuzundan vergi yükü kaldırılacak. 

2022 yılında yürürlüğe girmesi beklenen yeni düzenleme için Van SS Hızır Esnaf Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Faruk Alpaslan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti. 

Başkan Alpaslan Vangölü TV’ye yaptığı açıklamada, “Küçük esnafımızın omuzunda ağır bir yük vardı. Hem işini sürdürebilmek hem de geçimini sağlayabilmek için büyük sıkıntı çeken küçük esnafımız için müjdeye dönüşen tasarıyı destekliyoruz. 2022 yılında yürürlüğe girmek üzere hazırlanan yeni tasarı ile terzi, ayakkabı tamircisi, berber, kahvehane gibi basit usulde defter tutan küçük esnaf ile yıllık cirosu 240 bin liranın altında olanlar gelir vergisinden muaf tutulacak. Tasarının bu haliyle yasalaşması esnafımızı ciddi şekilde rahatlatacaktır. Esnafımıza bu müjdeyi veren esnaf dostu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve süreçte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

Kaynak: Vangölü TV


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem