Faruk Alpaslan, “Gün AK Parti adaylarına destek olma günüdür”

Van Hızır Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Faruk Alpaslan,  AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Takva’ya ,Tuşba adayı Salih Akman ve İpekyolu adayı Muhsin Aydın başta olmak üzere tüm adaylar için des

Van Haberleri 28.03.2019 10:52:02 0
Faruk Alpaslan, “Gün AK Parti adaylarına destek olma günüdür”
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van Hızır Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Faruk Alpaslan,  AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Takva’ya ,Tuşba adayı Salih Akman ve İpekyolu adayı Muhsin Aydın başta olmak üzere tüm adaylar için destek çağrısında bulundu.

Van Hızır Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Faruk Alpaslan, AK Parti Tuşba Seçim Bürosu’nu ziyaret etti. Alpaslan, buradan STK’lar seslenerek, herkesii AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Takva’ya , Tuşba Belediye Başkan Adayı Salih Akman ve İpekyolu Belediye Başkan Adayı Muhsin Aydın başta olmak üzere AK Partili tüm adaylara destek vermeye çağırdı. 

AK PARTİ’YE KÜSÜP VAN’I VE ÜLKEMİZİ KİMSE CEZALANDIRMASIN
Davaya her zaman ve her yerde sahip çıktığını aktaran Alpaslan “Cumhurbaşkanımızın fikirleri doğrultusunda kurmuş olduğu AK Partide görev almış ve bu fikirleri her yerde zikrettik. Şimdi de meclis üyesi adayı olamadım, Belediye başkan adayı göstermediler, şu vekile, bu başkana, şu siyasiye kırgınım deyip AK Parti’yi cezalandıracağım derken bir 5 yıl Van’ı ve ülkemizi cezalandırma gafletine kimse düşmesin” dedi. 

SALİH AKMAN ABİMİZE GÜVENİYORUZ
Buraya destek çalışması için gelmediklerini belirten Alpaslan, buranın bir mensubu olduklarını vurguladı. Önlerinde çok önemli bir seçim olduğunu kaydeden Alpaslan, “Ülke olarak çok zor dönemlerden geçtiğimizi görüyoruz. Burada hiç kimse kimseyi ötekileştirmesin hepimizde Türk’ü, Kürd’ü, Çerkez’i ile bir bütün yaşadık. İnsanca yaşayacağımız bir il oluşturmak için aynı hedefe doğru yürümeliyiz.  Çok onurlu, gururlu ve bu işin mutfağında pişmiş gelmiş bir ilçe başkanımız var. Bunun yanı sıra belediye başkan adayımızda hem eğitmenliği hem de siyasetçi bir aşiretten geliyor. Bu konuda da biz Salih abimize güveniyoruz. İnşallah bu işte de muvaffak olacak.  Kapı kapı gezmek, samimi duruşlarla olur. Çoluk çocuğumuzun geleceğinin oylarını veriyoruz. Biz bu oyları verirken vicdan muhasebesi yapmamız gerekiyor. Bizde Tuşba Belediye Başkanı Sayın Fevzi Özgökçe’nin zor şartlar altında çok iyi hizmet ettiklerinin biliyoruz. Bu görev değişikliği olduğu zaman bireyselliği bir kenara bırakıp memleket meselesi, insan meselesi olmalıdır. Bugün her birimiz Salih Akman, Recep Tayyip Erdoğan olacağız. Bu memlekette İnsanca yaşamak için çalışmak hepimizin boynunun borcudur” diye konuştu.

IRKÇILIĞI VE AŞİRETÇİLİĞİ BIRAKIP BİRLİK OLMAZ ZAMANIDIR
Kimsenin moralini bozmasına gerek olmadığını ve bu zor dönemlerin üstesinde geleceklerini belirten Alpaslan, “Herkeste bir ürkeklik var korkmayın o eski zülüm buraya gelmeyecek. Bu halka özgürlük ve hizmet gelecek. Irkçılığı, aşiretçiliği bir kenara bırakıp bugün hepimiz toplanacağız ve memleketimiz için çalışacağız. Bu müjdeyi de vereyim eğer kazanırsak Almanya’daki milletvekillerinden bir söz aldım. ‘Merkez ilçelerde kazanın ben size söz veriyorum çok büyük projelerle ve destek kaynağınI da biz temin edeceğiz’ diyerek bize söz verdiler. Hepimiz kazanacağız bu projeleri de getireceğiz” dedi.

STK’LAR DESTEĞİNİ AÇIKÇA SÖYLEMELİ
STK olarak her zaman destek verdiklerini  ifade eden Alpaslan, “AK Partinin içindeki AKP’liler neredesiniz? Bugün ortaya çıkma günüdür bugün destek günüdür.  Biz sivil toplum örgütü kuruluşları olarak her zaman desteğe hazırız. Yarın kazanın yanına gidip poz verecek olan STK başkanları olmak üzere bütün temsilciler ve halka sesleniyorum gelin destekte bulunun ve renginizi gösterin. Necdet Takva’nın yanında olan STK başkanları neredesiniz, çıkın ortaya ve başkanınıza destek olun. Yarın kazanın yanında kimse koltuk bırakmaz oturmak için. Gerçekten bu davada varsanız eğer çıkın çalışın ve desteğinizi açıklayın. Salih Akman dün eğitimciydi yarın başkanımız olacak.  Salih Akman her şeyi bilecek diye bir şey yok, onun eksiklerini biz tamamlayacağız. Her birimiz birer Necdet Takva birer Salih Akman olacağız.  Adaylarımızın yanında duracağız ve samimi olacağız. Bugün gayret günüdür ve ben bu davada yer aldım ve almaya devam edeceğim. Bu süreçte başkanlarıma başarılar dilerim” dedi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem