Faruk Alpaslan, dostlarıyla iftarda buluştu

Hızır Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Faruk Alpaslan,  yönetim kurulu üyeleriyle, kooperatif çalışanlarıyla ve dostlarıyla iftar yemeğinde buluştu.

Van Haberleri 13.05.2019 12:05:12 0
Faruk Alpaslan, dostlarıyla iftarda buluştu
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Hızır Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Faruk Alpaslan,  yönetim kurulu üyeleriyle, kooperatif çalışanlarıyla ve dostlarıyla iftar yemeğinde buluştu.

S.S. Van Hızır Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Alpaslan, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç, yönetim kurulu üyeleri, kooperatif çalışanları, Halk Bankası Tuşba Şube Müdürü Abdulkerim Kayhan, Kazım Karabekir Şubesi Müdürü Fethullah Kaya ile banka personeli ve dostlarıyla iftar yemeğinde buluştu. Sultan Sofrası Restoran’ında verilen yemekte konuşan Alpaslan, insanın bu rahmet ayında dostlarıyla bir araya gelmesi kadar güzel bir şeyin olmadığını söyledi.

BİRLİKTE GELEN MUTLULUK

“Bâki kalan bu kubbede bir hoş sâda imiş” diyen Başkan Alpaslan, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif’te insanların maneviyata doyduğu aydır.  Manevi duyguların dalga dalga yayıldığı bu ayın en güzel yanlarından birsi de insanın dostlarıyla bir araya gelmesidir. Önemli olan bu dünyada hoş bir seda bırakmaktır. Bu seda bu günlerde oluşuyor. Birlik ve beraberliğin güçlendiği bu mübarek ayın tüm insanlığın huzuruna, mutluluğuna ve hayrına vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: Van postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem