Erkan Kandemir’den Vangölü TV’ye Furkan Vakfı açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir çalışma ziyaretleri gerçekleştirmek üzere geldiği Van’da Furkan Vakfı ile ilgili değerlendirmede bulundu. 

Van Haberleri 2.04.2022 00:45:31 0
Erkan Kandemir’den Vangölü TV’ye Furkan Vakfı açıklaması
Tarih: 01.01.0001 00:00

VANGÖLÜ TV/ÖZEL
Vangölü TV Yönetim Kurulu Başkanı Gazeteci Ziya Türk’e özel açıklamada bulunan Kandemir, Furkan Vakfı üzerinden oluşturulmaya çalışılan algı operasyonu ile ilgili şu ifadeleri kullandı;

AK PARTİ İKTİDARI ORANTISIZ GÜCÜ MAKUL BULMAZ 
Ak Parti iktidarı orantısız gücü makul bulmaz. Ortada bir gerçek de var ki Adana’daki bu hareket ‘Türkiye daha güzel olsun insanlar hassasiyetler anlamında daha iyi kuşansınlar’ hassasiyetinde olan bir vakıf değil.
Zaten savcılıkta yürütülmekte olan bir soruşturma var. O soruşturmayı provoke etmek ve akamete uğratmaya dönük bir provokasyon gerçekleştirmek istediler.  Çokça uzun zamandır bazı povokasyonlar bu grup tarafından zaten yapılıyordu.

AK PARTİ İKTİDARI DEVLETİ, MİLLETİN HİZMETİNE SUNMUŞ BİR İKTİDARDIR 
Türkiye’de Ak Parti iktidarı devleti milletin hizmetine sunmuş bir iktidardır. Devletin bütün yetkilileri millete hizmet etmek için varlar. Milletin refahını, güvenliğini, milletin gönül huzurunu artırmak için varlar. Bunun aksine davranışta bulunanlarla ilgili tahkikatlar yapılır. Bu konuda da asla bizim iktidarımızın taviz vermesi söz konusu olamaz. 

Kaynak: Vangölü TV


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem