Erdemliler Harekatı Derneğin’den büyük başarı

Dernek Başkanı Altın; Van’ın ilk ESC Akreditasyonunu Erdemliler Harekatı Derneği Almıştır.

Van Haberleri 24.01.2021 22:10:06 0
Erdemliler Harekatı Derneğin’den büyük başarı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Erdemliler Harekatı Derneği, Avrupa Komisyonu Erasmus+ Avrupa Dayanışma Programı kapsamında Van’da Türkiye Ulusal Ajansı tarafından akreditasyon almaya hak kazanan ilk kuruluş olmuştur. Buna göre ilimizde yaşayan ya da eğitim gören 18 30 yaş aralığı gençlerimiz başta olmak üzere bölgemizde yaşayan tüm gençlerin Avrupa’daki kuruluşlarda ücretsiz olarak gönüllülük yapma fırsatının önü açılmıştır.

Akreditasyon hakkında bilgi aktaran dernek başkanı  Altın böyle bir gençlik programını Van’a kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyerek gençlerimizi Avrupa Birliği’nin gönüllülük fırsatlarından maksimum seviyede yararlandırmayı hedeflediklerini belirtti. Avrupa Dayanışma Programı’nın özellikle üniversiteli gençler arasında bilinen Erasmus programından farklı olduğuna dikkat çekerek dil, din, ırk ve  cinsiyet ayrımı gözetmeksizin programın tüm gençlere açık olduğunu ve ayrıca gençlerin programdan yararlanabilmeleri için tek şartın 18-30 yaş aralığında olmaları gerektiğini belirtti.

Program hakkında daha detaylı bilgiye erişmek isteyen gençleri Erdemliler Harekatı Derneğine beklediğini veya internet adresi olan www.erdemlilerharekati.com sayfasından gerekli bilgilere ulaşabileceklerini belirten Altın gençleri yurtdışında topluma yarar sağlayan projelerde gönüllü olmaya, çalışmaya ve ağ kurma faaliyetlerinde bulunmaya davet etti.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem