Erciş Belediyesinden korona virüsü tedbirleri

VAN’IN ERCİŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI OTOBÜSLERİ RUTİN OLARAK DETAYLI DEZENFEKTE EDERKEN, VİRÜS TEHDİDİNE KARŞI EL HİJYENİNİ SAĞLAMAK AMACIYLA TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINA DEZENFEKTAN BIRAKTI.

Van Haberleri 4.04.2020 18:57:11 0
Erciş Belediyesinden korona virüsü tedbirleri
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van’ın Erciş Belediye Başkanlığı otobüsleri rutin olarak detaylı dezenfekte ederken, virüs tehdidine karşı el hijyenini sağlamak amacıyla toplu taşıma araçlarına dezenfektan bıraktı.

Erciş Belediye Başkanlığı, otobüslerin girişine koyduğu dezenfektanlarla hem vatandaşın el hijyenini hem de virüs tehdidine karşı otobüsün hijyenini sağlıyor. Otobüse binen vatandaşlar biniş kartlarını okuttuktan sonra el dezenfektanını kullanıyor. Salgına karşı kişisel korumada sosyal mesafeyi sağlamak için oluşturulan yeni oturma düzeni ile toplu taşıma araçlarını kullanan yolcuların yan yana oturması da engellendi.

Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu, ’’Toplu taşıma araçlarımızda gerekli olan dezenfeksiyon işlemlerinin yanı sıra vatandaşlarımızın sağlığını korumak için her aracımıza ayrı ayrı el dezenfektanı bıraktık. Böylece yolcularımız ödemeye müteakiben ellerini dezenfekte ettikten sonra kendi kişisel koruyucu bakımlarını yapmış olacaklar” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem