Elazığ'da Vanspor’a yapılan kötü tezahürata ceza yağdı

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Elazığspor’a taraftarlarının Vanspor’a etmiş olduğu küfürlerden dolayı 12 bin TL ceza kesti.

Van Haberleri 8.12.2019 01:53:58 0
Elazığ'da Vanspor’a yapılan kötü tezahürata ceza yağdı
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Disiplin Kurulu’nun toplantısı gerçekleşti. PFDK, geçtimiz hafta Vanspor’un deplasmanda Birevim Elazığspor’la karşılaştığı maçla ilgili tepki çeken bir karara imza attı.

90 DAKİKA KÜFÜR EDİLMİŞTİ
Vanspor ’un deplasmanda oynadığı maçta Elazığ tribünleri 90 dakika boyunca Van’ın temsilcisine yönelik ağır küfür ve hakaretlerin yer aldığı tezahüratlarda bulunmuşlardı. Bu tezahüratların ardından PFDK’nın Elazığspor’a nasıl bir ceza vereceği herkes tarafından merak konusu haline gelmişti.

O KARAR AÇIKLANDI: BEDELİ 12 BİN TL 
PFDK taptığı toplantıda tepki çeken bir karara imza attı. Alınan karar ise şu şekilde; 
Birevim Elazığspor Kulübünün, 01.12.2019 tarihinde oynanan Birevim Elazığspor-Vanspor Futbol Kulübü TFF 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 12 bin lira para cezası ile cezalandırılmasına. Müsabakada Birevim Elazığspor Kulübünün, takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 2 bin 800 lira para cezası ile cezalandırılmasına karar verildi.”

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem