Eğitim Bir-Sen Van Şube Başkanı Uca: Yüksek Sayıda Atama Kararı Verilmeli

Memur Sen ve Eğitim Bir-Sen Van Şube Başkanı Ali Uca, eğitim ve öğretimde başarı seviyesinin artabilmesi için Yüksek Sayıda Atama Kararı verilmesi gerektiğini söyledi.

Van Haberleri 13.12.2019 14:49:52 0
Eğitim Bir-Sen Van Şube Başkanı Uca: Yüksek Sayıda Atama Kararı Verilmeli
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Memur Sen ve Eğitim Bir-Sen Van Şube Başkanı Ali Uca, eğitim ve öğretimde başarı seviyesinin artabilmesi için Yüksek Sayıda Atama Kararı verilmesi gerektiğini söyleyerek gerekli çalışmaların yapılmasını istedi.

Şahsi sosyal medya hesapları üzerinden atamalarla ilgili bir paylaşım yapan Uca, Okuyarak işsiz kalan insanlar ve başarılı bir eğitim düzeyine ulaşmak için gerekli atamaların yapılması gerektiğini belirtti.
Sosyal medya hesapları üzerinden atamalarla ilgili yapılan paylaşımda, “Kabine Üyeleri, hem öğretmensiz kalan öğrencileri, hem sayısı 700 bini bulmuş ve öğretmen yeterliliklerine sahip işsiz gençleri hem de ülkemizin her noktasına eşit şekilde ulaşacak eğitim kalitesini düşünerek yüksek sayıda atama kararı vermelidirler. Her insan bir şekilde eğitim-öğretim süreci geçirir, toplum içine karışarak aldığı eğitim-öğretim kalitesi ölçütünde faydalı olur. Faydayı arttırmak için bir an önce “küçük dokunuşlarla büyük işler çıkaracak” genç dimağlara sahip yüksek sayıda öğretmen atanmalıdır İfadelerine yer verildi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem