Diyanet-Sen Bahçesaray Şubesi'nden beraberlik pikniği

Diyanet-Sen Van Şubesi Bahçesaray İlçe Temsilciliği’nin 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebeti ile düzenlediği piknik programı yoğun katılımla gerçekleşti.

Van Haberleri 3.10.2019 17:31:46 0
Diyanet-Sen Bahçesaray Şubesi'nden beraberlik pikniği
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Su Başı Mevki’inde gerçekleştirilen pikniğe Bahçesaray İlçe Müftüsü Mustafa Kaya, Diyanet-Sen Van Şube Başkanı Nurullah Arvas ve yönetimi, Gevaş İlçe Temsilcisi Ali Şipal ve din görevlileri katıldı.

Bahçesaray İlçe Temsilcisi Ziya Söylemiş’in organize ettiği birlik ve beraberlik yemeği oldukça verimli geçti.

Piknik programında din görevlilerine hitap eden Diyanet-Sen Şube Başkanı Nurullah Arvas Diyanet-Sen’in 16 yıldır yetkili sendika olduğunu hatırlatarak “Yetkiyi aldığımız günden beri Diyanet ve Vakıf görevlileri için çalışıyoruz. 90 bine yaklaşan üye sayımızla çok şükür hem nitelik hem de nicelik olarak büyük bir sendikayız. Bu güne kadar gerek toplu sözleşmede gerek KİK toplantılarında çok güzel kazanımlar elde ettik. Bundan sonra da çalışmaya kazandırmaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik yemeğimize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor, programı organize eden Bahçesaray Temsilcimiz Ziya Söylemiş Hocamı da tebrik ediyorum, Bahçesay ilçemizde böyle bir etkinlik yapılması beraberlik için anlamlı ve güzel bir mesajdır” dedi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem