DAKA Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı ön başvuruları başladı

Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) tarafından 2020 Yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) ön başvuru duyurusu yapıldı.

Van Haberleri 13.04.2020 15:03:03 0
DAKA Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı ön başvuruları başladı
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) tarafından 2020 Yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) ön başvurusu yapılacağını duyurdu.

DAKA bilgilendirme sitesi üzerinden yapılan açıklamada, “Programın hedefi, uygulandığı illerde, yerel dinamikleri harekete geçirerek yoksulluk, göç ve kentleşmeden kaynaklanan sosyal sorunları gidermek. Değişen sosyal yapının ortaya çıkardığı ihtiyaçlara karşılık vermek, toplumun dezavantajlı kesimlerinin ekonomik ve sosyal hayata daha aktif katılmalarını sağlamak, istihdam edilebilirliği artırmak, sosyal içermeyi, sosyal girişimciliği ve yenilikçiliği desteklemek ve sosyal sorumluluk uygulamalarını yaygınlaştırmaktır.” İfadelerine yer verildi.

İKİ AŞAMALI OLARAK PROJE BAŞVURUSU ALACAKTIR
Açıklamada ayrıca, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı 2020 yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında ön başvuru ve nihai başvuru olmak üzere iki aşamalı olarak proje başvurusu alacaktır: Ön başvuru aşaması, proje fikirlerinin SOGEP Ön Başvuru Formu doldurularak pybdestek@daka.org.tr adresine e-posta yoluyla iletmesi ile gerçekleştirilecektir. Nihai başvuru aşaması ise uygun bulunan proje fikirlerinin doğrudan Ajans koordinasyonunda geliştirilmesidir. Detaylı bilgi ve program hakkında tüm sorularınız için; pybdestek@daka.org.tr adresine e-posta yoluyla ulaşabilirsiniz. İfadeleri kullanıldı.

BAŞVURU VE BİLGİLENDİRME İÇİN LİNKİ TIKLAYIN
SOGEP 2020 Bilgilendirme Sunumu
SOGEP Ön Başvuru Formu


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem