Çocuklar üşümesin projesi finali ve vefa gecesi yapıldı

Çocuklar Üşümesin Projesi finali ile birlikte, gazetecilikteki 35 yılını bir vefa programına dönüştüren Süleyman Çelebi’ davetlileri, Elite Worlds Hotel’de düzenlediği yemekli gecede ağırladı.

Van Haberleri 13.03.2019 00:49:15 0
Çocuklar üşümesin projesi finali ve vefa gecesi yapıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Çocuklar Üşümesin Projesi finali ile birlikte, gazetecilikteki 35 yılını bir vefa programına dönüştüren Süleyman Çelebi’ davetlileri, Elite Worlds Hotel’de düzenlediği yemekli gecede ağırladı.

“ŞANTAJ, MONTAJ VE SONDAJ’DAN UZAK DURDUM”

35 yıllık meslek hayatında 3 şeyden uzak durduğunu söyleyen Süleyman Çelebi, “İnsan sağlığını bozan 3 beyaz gibi, gazeteciliğin mesleki ahlakını da bozan 3 şeyden uzak durdum. Uzak durduğum 3 şey mesleği çürüten şantaj, montaj ve sondaj gibi kötü alışkanlıklardır. Benim hayatta 3 birikimim oldu, iki tanesi kızım ve eşim, üçüncüsü ise gönül dostlarım. Benim iki servetim oldu, birincisi biricik kızım, ikincisi ise dünyam diyebildiğim eşim. Yakın zamanda eşimin koordinatörlüğünde gerçekleştirdiğimiz  ‘Çocuklar Üşümesin Projesi’ ile karlar eriyinceye kadar çocuklarımızı giydirmeye devam ettik. Bu akşam hem meslekte 35. Yılımı sizlerle birlikte vefa gecesine dönüştürdük, hem de Çocuklar Üşümesin Projesi’nin finalini yapmış olduk. Bugüne kadar yaptığım ve başardığım işlerde en büyük desteği eşimden gördüm. Allah ondan ebeden razı olsun. Bu gecemizde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim” dedi.

KİMLER KATILDI?

Van Milletvekili İrfan Kartal ve Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe’nin selamlama konuşması yaptığı geceye, AK Parti Van İl Başkanı Kahyan Türkmenoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, İlçe Başkanı Savaş Nurullah Kıylık, Edremit Kadın Kolları Başkanı Yüksel Karacan, İpekyolu Kadın Kolları Başkanı Suzan Görür Türkoğlu, İpekyolu Belediye Başkan Adayı Muhsin Aydın, CHP Van İl Başkanı Mehmet Kurukçu, Van ESOB Başkanı İsa Berge, Terziler Odası Başkanı Çetin Karaduman, OSB Başkanı Mehmet Arslan, TÜMSİAD Van Şube Başkanı Süleyman Güler, Hurdacılar Sanayi Sitesi Başkanı Ömer Doğan, HAK-İŞ Konfederasyonu Van İl Başkanı Abdullah Efeoğlu, Van Hızır Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Müdürü Yunus Arslantürk, AK Parti Eski İl Başkanı Zahir Soğanda, çok sayıda kurum müdürü ve sivil toplum örgütü temsilcisinin yanı sıra basın mensupları katıldı.

DESTEK VE ÇALIŞMALARDA ÖNE ÇIKANLARA PLAKET

Yapılan konuşmaların ardından, Sanatçı Şafak Sönmez’in orkestra eşliğinde seslendirdiği güzel eserler ile katılımcılara müzik ziyafeti çekildi. Daha sonra siyaset, sivil toplum ve iş dünyasında başarılı çalışmalar yürütenlere ve Çocuklar Üşümesin Projesi’ne destek verenlere gecenin anısına birer plaket verildi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem