Çaldıran’da kar ve hastalıklara karşı mücadele 

Van'da bir haftadan beri aralıksız süren kar yağışı sonrası Çaldıran Belediyesi tarafından karla mücadele çalışmaları da dur durak bilmeden sürüyor.

Van Haberleri 14.02.2020 17:06:27 0
Çaldıran’da kar ve hastalıklara karşı mücadele 
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van’da hayatı olumsuz etkileyen kar yağışına karşı merkez ve ilçe belediyeler tarından karla mücadele çalışmaları gece-gündüz sürüyor. Çaldıran Belediyesi bir taraftan karla mücadele çalışmalarını sürdürürken diğer yandan hasta yardımı ve kara saplanmış araçlara yardım için de seferber oldu.

İlçede yapılan çalışmalarla ilgili Çaldıran Belediyesi Resmi Sosyal medya hesapları üzerinden bir açıklama yaptı. Sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada, “Karla mücadele çalışmamızda Belediyemize ait olan ana arter yolları ulaşıma açtık. İl Sağlık Müdürlüğünde gelen acil aramalar ile hasta olan 6 vatandaşımızın yolunu açarak ambulansa öncülük ettik. Yolda mahsur kalan ve şarampole giden toplam da 36 adet aracın yardımına karla mücadele Belediye ekiplerimiz koştu.  Vatandaşlarımızın yollardaki gizli buzlanmaya ve çatılarda oluşabilecek buz sarkıtlarına karşı dikkatli olmaları önemle duyurulur.” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem