Çaldıran Belediye Başkanı Ensari, ilçede devam eden asfalt yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi

ÇALDIRAN BELEDİYE BAŞKANI ŞEFİK ENSARİ, VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLE ÇALDIRAN BELEDİYESİNİN BİRLİKTE YÜRÜTTÜĞÜ BÜTÜMLÜ SICAK KARIŞIM (BSK) ASFALT YOL YAPIM ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ. KULLANILAMAZ DURUMDA OLAN GRUP MA

Van Haberleri 14.08.2020 18:21:51 0
Çaldıran Belediye Başkanı Ensari, ilçede devam eden asfalt yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van’ın Çaldıran Belediye Başkanı Şefik Ensari, Van Büyükşehir Belediyesi ile Çaldıran Belediyesinin birlikte yürüttüğü Bütümlü Sıcak Karışım (BSK) asfalt yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Kullanılamaz durumda olan grup mahallelerin yolların yapılmasının ardından bu güzergahta olan bir çok kırsal mahallenin yol sorunu ortadan kaldırılacağı bildirildi. Yeniyaka ve Üçgözler mahalleleri arasında ulaşımı sağlayan yolda Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) asfalt yol yapımına başladığını dile getiren Çaldıran Belediye Başkanı Şefik Ensari, Bu yaz sezonunda 14 kilometrelik sıcak BSK asfalt yol yapılacağını belirtti. Başkan Enasir, ”İlçemiz kırsalında bulunan grup mahalle yolarında yaptığımız aplikasyon çalışmalarının ardından Yeniyaka ile Üçgözler mahalleleri arasında bulunan grup mahalle yolumuzda BSK çalışmalarına başladık. Çaldıran Belediyesinin yol yapım programında bulunan Yeniyaka ve Üçgözler mahalleleri arasındaki grup mahalle yolunun asfalt çalışması Van Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları ile hayata geçirildi. Trafik yoğunluğunun hayli yüksek olduğu bu grup yolunda mevsim şartları göz önüne alınarak ivedi bir şekilde alt temelin sağlamlaştırılması, platform yükseltme, viraj kesme ve eğimlerin kısaltılması sonucunda asfalt için yolu hazır hale getirilmesinin ardından BSK asfalt yol yapılarak halkımızın hizmetine sunulacaktır. Hedefimiz ilçemizde bulunan tüm grup mahalle yollarına asfalt yollar yaparak vatandaşımın mağduriyetinin giderilmesini sağlamaktır” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem