Çaldıran Belediye Başkanı Ensari: denetimler aralıksız bir şekilde devam edecek

Van'ın Çaldıran Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ekmek ve unlu mamul üretim ve satış yerlerin Kasap ve marketleri denetim altına alarak, standartlara uymayan işletmecileri yazılı ve sözlü olarak uyardı.

Van Haberleri 2.01.2020 15:44:42 0
Çaldıran Belediye Başkanı Ensari: denetimler aralıksız bir şekilde devam edecek
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL 

Van'ın Çaldıran Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ekmek ve unlu mamul üretim ve satış noktaları kasap ve marketleri denetim altına alarak, standartlara uymayan işletmecileri yazılı ve sözlü olarak uyardı.

Çaldıranda ekmek ve unlu mamul denetimi yapan zabıta ekipleri; gramaj, ruhsat ve iş yerlerinin temizliğini denetleyerek, eksiği olan işletmeleri uyardı.

Eksiklerinin giderilmesi için süre verilerek iş yerlerinin bu süre içerisinde eksikliklerini giderilmemesi durumunda cezai işlem uygulanacağı bildirildi. Kurallara uyan işletmecilere ise zabıta ekipleri teşekkür etti. İlçede yapılan denetimlerden memnun olduklarını ifade eden esnaf halkın sağlığı için sürekli denetimlerin yapılması gerektiğini söyledi.

Çaldıran Belediye Başkanı Şefik Ensari Belediyemiz zabıta ekipleri, ilçemiz genelinde bulunan market, kasap ve fırınlarda hijyen ve ürünlerin son kullanma tarihlerine yönelik denetim yaptı. Halkın daha sağlıklı ürünler tüketmesi için denetimlerin aralıksız bir şekilde devam edecek dedi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem