Beş Kardeş Tekstil sahibi M. Cesim Utanğaç’tan Van Valisi Bilmez ve Eşine teşekkür

Beş Kardeş Tekstil Atölyesi sahiplerinden Mehmet Cesim Utanğaç, tekstil atölyelerini ziyaret eden Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ile Eşi Meral Bilmez’e teşekkür etti.

Van Haberleri 14.11.2020 19:22:30 0
Beş Kardeş Tekstil sahibi M. Cesim Utanğaç’tan Van Valisi Bilmez ve Eşine teşekkür
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Beş Kardeş Tekstil Atölyesi sahiplerinden Mehmet Cesim Utanğaç, Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ile Eşi Meral Bilmez’in tekstil atölyelerini ziyaret etmesinin, gençleri son derece motive ettiğini belirtti.

Utanğaç, yapılan ziyaretin anlamlı olduğunu belirterek, Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ile Eşi Meral Bilmez’e teşekkür etti.

“İNSANLARIMIZA EKMEK KAPISI OLMAK İÇİN GELDİK”

Van’da 4 yıldır hizmet verdiklerini belirten Utanğaç, “4 yıl önce Van’a tatil için geldik. Daha sonra doğup büyüdüğümüz şehre yatırım yapmak istedik. Van’ı hemen hemen her sokağında adım izlerimiz var. Van’da yetişip, Van’da büyüdük. Bundan dolayı Van’da bir yatırımımız olsun istedik. İnsanlarımıza ekmek kapısı olmak için geldik. 4 yıldır burada Vanlılara hizmet veriyoruz. Bu süreçte çor zorluklar çektik. Özellikle pandemi döneminde çok büyük sıkıntılar çektik. Herhangi bir teşvikten faydalanamadık. Sadece 1 defaya mahsus İŞKUR’dan 25 kişilik kursiyer desteği aldık. Tabi bizim buna ihtiyacımız yok. Kardeşlerimle 4 yıldır burada kendi sermayemizle ayakta kalmaya çalışıyoruz. Hem İstanbul’dan bu işi iyi bilen insanları getirdik, hem de 100’ün üzerinde bu memleketin insanına istihdam olanağı sağlıyoruz. İlk açtığımız günlerdeki sıkıntılı süreçleri atlatmak üzereyken, işlerimiz tam  rayına girecekken, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi başladı. Pandemiden dolayı birçok siparişimiz iptal oldu. Aldığımız kumaşlar elimizde kaldı. Bu süreçte de yine kendi evimizi, arabamızı satarak bir şekilde ayakta kalmaya çalışıyoruz. Burada çalışanları mağdur etmemek, işten çıkarmamak için çabalıyoruz. İnşallah bu pandemi süreci biran önce biter, bizler de eski günlerimize tekrar geri döneriz” diye konuştu.

“VALİ BEYİN ZİYARETİNDEN DOLAYI ÇALIŞAN GENÇLERİMİZ ÇOK MEMNUN KALDILAR”

Van Valisi Mehmet Emin Bilmez ve Eşi Meral Bilmez’e ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden Utanğaç, “Van Valisi Mehmet Emin Bilmez ve eşi Meral Bilmez’in tekstil atölyemizi ziyaret etmesi bizleri son derce mutlu etti. Vali Beyin ve eşinin ziyareti çok önemliydi. Sayın Valimiz atölyemizi ziyaret ettiler, üretilen ürünleri tek tek gördüler. Çalışanlarımızla tek tek konuşup sohbet ettiler. Buradaki üretilen ürünlere bakarak Van’daki gençlerin neler üretebileceğini gördü. Burada özel ürünler çıkarıyoruz. Bu gençlerin elinden tutulduğu zaman, bu gençlerin neler yapabileceği ortadadır. Bizde Beş Kardeşler olarak bu kardeşlerimizin ellerinden tuttuk ve onlara imkan sağladık. İnşallah güzel işler yapmaya çalışacağız. Vali Beyin ve Eşinin ziyaretinden dolayı çalışan gençlerimiz de çok memnun kaldılar. Son derece mutlu oldular. Bu gençler kendilerine sahip çıkıldığını gördü. Vali Beyin gençlerle birebir sohbet etmesi, kendileriyle tanışması onları çok mutlu etti. Bu ziyaret ve gençlerle sohbet gençleri daha çok motive edecektir. En azından devletin gençlere sahip çıktığını gördüler. Bu anlamda Van Valisi Mehmet Emin Bilmez ve Eşi Meral Bilmez’e bu önemli ziyaretlerinden ötürü bir kez daha teşekkür ediyorum. Kendilerine minnettarız” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem