Bayburt Özel İdarespor- Vanspor maçı ne zaman, saat kaçta, canlı yayınlanacak mı, hangi kanalda?

2. Lig Kırmızı Grup'ta 12. Hafta maçlarının heyecanı Bayburt Özel İdarespor- Vanspor karşılaşması ile devam ediyor. Pazar günü (bugün) saat 13.00'da oynanacak olan maçın detayları haberimizde.

Van Haberleri 29.11.2020 00:29:33 0
Bayburt Özel İdarespor- Vanspor maçı ne zaman, saat kaçta, canlı yayınlanacak mı, hangi kanalda?
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, Pazar günü (bugün) deplasmanda Bayburt Özel İdarespor ile karşı karşıya gelecek. Vanspor, Bayburt Özel İdarespor karşısında 3 puan alarak çıkışını sürdürmek istiyor.

Geçtiğimiz hafta evinde Elazığspor’u 2-1 mağlup ederek 3’te 3 yapan Vanspor, bu çıkışını deplasmanda Bayburt Özel İdarespor karşısında da sürdürmek istiyor. 

Vanspor bu sezon oynadığı 11 maçta 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 21 puan toplarken, Bayburt Özel İdarespor ise 8 maçta 3 galibiyet ve 5 mağlubiyet aldı. Bayburt Özel İdarespor’un puanı ise 9. 

Peki, bugün oynanacak olan Bayburt Özel İdarespor- Vanspor maçı saat kaçta? Hangi Kanalda? Maç canlı yayınlanacak mı?

BAYBURT ÖZEL İDARESPOR- VANSPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA?

2. Lig Kırmızı Grupta 12. Hafta maçları bugün oynanacak. Maç bugün saat 13.00’da Bayburt Genç Osman Stadyumu’nda başlayacak.

MAÇIN HAKEMLERİ KİMLER?

Vanspor’un çıkışını sürdürmek istediği maçı Selim Özmen, Çetin Öncel, Çağrı Ateş ve Gürkan Tanoğlu hakem dörtlüsü yönetecek.

MAÇ HANGİ KANALDA? CANLI YAYINLANACAK MI?

Vanspor’un mutlak 3 puan hedeflediği ve 3 puan için sahaya çıkacağı maç hangi kanalda? Maç canlı yayınlanacak mı? Bu yıl 2. Lig’e sponsor olan Mislicom tarafından maçlar canlı olarak yayınlanıyor. Bayburt Özel İdarespor- Vanspor maçının Mislicom tarafından canlı olarak yayınlanması bekleniyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem