Başkan Tanış'tan 10 Nisan Polis Haftası mesajı

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Van Haberleri 11.04.2019 16:14:26 0
Başkan Tanış'tan 10 Nisan Polis Haftası mesajı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Tanış mesajında ''Kurulduğu 10 Nisan 1845 tarihinden bugüne kadar, köklü birikimi, tecrübesi ve fedakâr mensuplarıyla halkın huzuru, refahı ve mutluluğu için mesai mefhumu gözetmeksizin büyük bir özveri ile çalışan Türk Polis Teşkilatımızın 174. yılı kutlu olsun.

Toplumsal huzur ve güvenin teminatı olan Emniyet Teşkilatımız, temel hak ve özgürlüklerin korunmasında, tecrübeli elemanları ve teknik donanımları ile dünya güvenlik kuruluşları arasında adından söz ettiren bir kurum olmuş; çeşitli ülke polis teşkilatlarına eğitim verir hale gelmiştir.

Kamu düzeninin korunması, asayişin sağlanması, suçu önleyerek faillerin adalete teslim edilmesi gibi görevlerinde vatandaşlarımızla omuz omuza hizmet veren Polis Teşkilatımız, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne sonsuza dek sahip çıkacağına inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Polis Teşkilatımızın 174. kuruluş yıl dönümünü ve 10 Nisan Polis Günü'nü kutluyor, aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Görevi başında bulunan tüm polislerimize ve ailelerine de sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum" dedi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem