Başkan Akman kurs öğretmenleriyle buluştu

Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, belediye bünyesinde açılan kurs öğretmenleri ile bir araya gelerek ’24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Van Haberleri 24.11.2021 15:01:30 0
Başkan Akman kurs öğretmenleriyle buluştu
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 24.11.2021 15:01

Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, belediye bünyesinde açılan kurs öğretmenleri ile bir araya gelerek ’24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Başkan Akman, beraberindeki Meclis Başkanı Mahmut Ekinci ile birlikte Kalecik Toplum Yaşam Merkezi’nde açılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS), Resim, Müzik, Bindallı, Kilim ve El Sanatları kurslarında görev yapan öğretmenlerle bir araya geldi. Öğretmenlik mesleğinin en kutsal mesleklerden biri olduğunu dile getiren Başkan Akman, öğretmenlerin geleceğin teminatı olarak gördükleri gençleri geleceğe hazırlayarak çok önemli bir görevi üstlendiklerini ifade etti. Başkan Akman, “Çünkü anne ve babalar, çocuklarını okula göndermeden önce sadece yeme, içme, hal ve hareketlerini kontrol edebiliyor. Yani ham hamur olarak okula gönderilen bu çocuklara şekil veren sizlersiniz. Sizler o çocuğa nasıl şekil verirseniz, o çocuk öyle yetişir” dedi.

Kendisinin de öğretmenlik yaptığını belirten Başkan Akman, ancak o zaman imkan ve olanakların çok daha kısıtlı olduğunu kaydetti. Başkan Akman, “Bizler yolu, suyu ve elektriği olmayan köylerde öğretmenlik yaptık. Sizler, bizlere göre çok daha şanslısınız. Çünkü bugün suyu, yolu ve elektriği olmayan hiçbir köyümüz yoktur” ifadelerini kullandı.

Öğretmenlerle sohbet edip istek ve taleplerini de dinleyen Başkan Akman, tüm öğretmenlere çeşitli hediyeler vererek ’24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik etti.

Kurs öğretmenleri ise öğretmen olan Başkan Akman’ın ’24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayıp, kendisine tablo hediye ettiler.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor üst üste 2. kez kazandı


Van Spor

Elazığ Valisi Hatipoğlu, iftarda gençlerle buluştu


Van Spor

İstanbul Doğa Sporları Kulübü’nden Süphan Dağı’na kış tırmanışı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Şanlıurfaspor: 0


Van Spor

24Erzincanspor yönetimi iftarda basınla buluştu


Van Spor

Deniz Çınar Doğan taekwondoda Türkiye 3’üncüsü


Van Spor

Elazığ’da amatör maçlar ertelendi


Van Spor

Elazığ’da basketbol bölge şampiyonası sona erdi


Van Spor

Avrupa ve dünya şampiyonu Erivan Barut, mezun olduğu okulda öğrencilerle buluştu


Van Spor

Elazığspor’dan 17 Yaş altı taraftarlara ücretsiz bilet


Van Spor

Elazığ’dan 4 büyük başarı


Van Spor

Erzurum GSK araç filosunu güçlendiriyor


Van Spor

Elazığspor - Şanlıurfaspor maç biletleri satışta


Van Spor

Elazığ’da suda nefes kesen mücadele sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe, Kasımpaşa Maçında 90+11'de Yıkıldı! Zirve Fırsatı Kaçtı


Van Spor

Çakmur’dan stadyum açıklaması


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri galibiyetle başladı


Van Spor

Beşiktaş, Göztepe'yi Farklı Geçerek Süper Lig'de Puanını 3'e Çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Serikspor maçının ardından


Van Spor

Kars 36 Spor: 2 Doğubayazıt Spor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - 68 Aksaray Belediyespor: 1


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ