Bahçesaray’dan Bursa’ya gönül köprüsü

Bahçesaray Belediye Başkanı Meki Arvas Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı Bahçesaray'a davet etti.

Van Haberleri 1.08.2019 10:47:36 0
Bahçesaray’dan Bursa’ya gönül köprüsü
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Bahçesaray Belediye Başkanı Meki Arvas, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bahçesaray Belediye Başkanı Meki Arvas, 31 Mart Yerel Seçimlerde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Alinur Aktaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Hayırlı olsnu dileklerini ileten Başkan Arvas, Aktaş'ı Bahçesaray'a davet etti.

NEZAKET ZİYARETİ SIRASINDA BAHÇESARAY’IN İHTİYACI OLAN YATIRIMLARDA GÜNDEME GELDİ
Başkan Arvas, ziyaret esnasında Bursa Büyükşehşir Belediye Başkanı Aktaş’a Bahçesaray’ı kısaca tanıttıktan sonra projelerinde bahsetti. Bahçesaray’ın Türkiye’nin ender mikroiklim alanlarından biri olduğunu aktaran Başkan Arvas, hayata geçirilecek projeler için Başkan Aktaş’dan destek istedi.

ÖNCELİKLİ AMACIMIZ İSTİHDAM
Bahçesaray’da tarımın kısıtlı olduğunu hayvancılığın ise bitme noktasına geldiğini ifade eden Arvas, “İşsizliğin olduğu istihdamın olmadığı bir yerde hiçbir proje amacına ulaşamaz. Bundan dolayıdır ki istihdam bizim için en öncelikli konudur” şeklinde konuştu.

BAHÇESARAY, BAŞKAN AKTAŞ’I BEKLİYOR
Bursa Büyükşehşir Belediye Başkanı Aktaş’n kendilerini sıcak karşıladığını ifade eden Arvas, “Yaptığımız nezaket ziyareti kendilerini çok mutlu etti. Bursa Büyükşehir Belediyesi, Muş Belediyesi ile kardeş belediyedir. Başkan Aktaş, Muş’a yapacakları ziyaret sonrası Bahçesaray’ı da ziyaret edeceği sözü verdi” şeklimde konuştu.

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem