Ankara Beşiktaşlı Sanayici İşadamları ve Yatırımcıları Derneği Erciş'te

Van Haberleri 27.03.2017 18:51:28 0
Ankara Beşiktaşlı Sanayici İşadamları ve Yatırımcıları Derneği Erciş
Tarih: 01.01.0001 00:00
Ankara Beşiktaşlı Sanayici İşadamları ve Yatırımcıları Derneği (BESİYAD) üyeleri, Van’ın Erciş ilçesindeki Cumhuriyet İlk ve Ortaokulunu ziyaret ederek, öğrencilere Türk bayrağı ve Beşiktaş flaması hediye etti.
Erciş Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu Aile Birliğinin organize ettiği proje kapsamında Ankara Beşiktaşlı Sanayici İşadamları ve Yatırımcıları Derneği (BESİYAD) Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, öğrencilerle buluştu. Erciş Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar, BESİYAD Başkanı Hikmet Köker, BESİYAD yönetim kurul üyeleri, kurum amirlerinin katıldığı ziyarette; öğrencilere Türk bayrağı ve Beşiktaş flamasının yanında 130 başarılı öğrenciyi de spor malzemesinden oluşan hediye paketleri verildi.
Programda bir konuşma yapan Erciş Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu Müdürü Tarkan Elbir, 2011 yılında ilçenin büyük bir depremle sarsıldığını anımsatarak, o dönemde Beşiktaş-Galatasaray derbisinin 65. dakikasında Beşiktaşlı taraftarların ‘Van üşüyorsa biz de üşüyoruz’ diyerek atkı ve kaşkollerini saha içerisine atarak Vanlılara, Ercişlilere destek olduklarını hiçbir zaman unutmayacaklarını belirterek, “Buradan Beşiktaşlılara ve BESİYAD Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine destek ve katkılarından ötürü ilçem, okulum ve öğrencilerim adına teşekkür ediyorum’’ dedi.
Konuşmaların ve öğrenci sunumlarının ardından Kaymakam Mehmet Şirin Yaşar, desteklerinden dolayı BESİYAD Başkanı Köker’e ve üyelerine teşekkür plaketi verdi. Program, Beşiktaş marşı eşliğinde hatıra fotoğrafı çekiminden sonra program sona ererken, bir Fenerbahçe taraftarı öğrenci ise Fenerbahçe formasını havaya kaldırarak takımı ile gurur duyduğunu söyledi.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem