Ali Süer: Vanspor başkan adayı olarak kongreye gelmeyeceğim

Vanspor Futbol Kulübü’nde bugün saat 15.00’te yapılacak olan olağan kongre öncesi sıcak saatler yaşanmaya devam ediyor. Ne Daha önce Vanspor’a talip olduğunu ve başkan adaylığını açıklayan Ali Süer, Servet Yenitürk’ün dayatmala

Van Haberleri 15.08.2020 13:26:45 0
Ali Süer: Vanspor başkan adayı olarak kongreye gelmeyeceğim
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL
Ali Süer, Vanspor’a başkan adaylığını açıklarken, SSK, vergi ve futbolcu alacaklarını üstlendiğini belirterek, Servet Yenitürk’ten alacaklarını kulübe bağışlamasını istemişti. Bunun üzerine Servet Yenitürk’le yüz yüze görüşme yapan Ali Süer, Yenitürk’ten olumsuz cevap alınca kongreye gelmeyeceğinii belirtti.

Ali Süer, Servet Yenitürk’ün seçime kendi delegasyonuyla gireceği için, genel kurula gölge düşürmek, Vanspor’a gölge düşürmek, herhangi bir polemiğe ve olumsuzluğa sebebiyet vermemek için birlikte hareket ettiği arkadaşlarıyla kongreye gelmeyeceğinii açıkladı.

“SERVET BEYDEN PARAYI VANSPOR’A BAĞIŞLAMASINI İSTEDİM”
Ali Süer sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Vanspor Futbol Kulübü olağan genel kurulun spor kamuoyundan, iş dünyasından, spor basını ve değerli Vanspor taraftarlarından almış olduğumuz teveccüh doğrultusunda yönetimsel anlamda zorlu bir süreçten geçen Vanspor’umuza hizmet etmek için, şahsıma gelen çağrıları karşılıksız bırakmamak için tüm imkânlarımla göreve hazır olduğumu ve Vanspor’u hak ettiği yere taşımak istediğimizi dün Servet Yenitürk’le yaptığım 3 saatlik yüz yüze görüşmemizde açık bir şekilde ifade ettim. SSK, vergi ve futbolcuların alacağını üstleneceğimi, Servet Beyin ve yönetiminin Vanspor hesaplarına bıraktığı temlik ve ipotekleri kaldırmasını ve bu parayı Vanspor’a bağışlamasını istedim. Ancak kendileri olumsuz cevap verdi” dedi.

“SAYIN YENİTÜRK VE YÖNETİMİNİN VANSPOR HESAPLARINA KOYDUĞU İCRA VE TEMLİKLERİ VANSPOR GENEL KURULUNA DA BIRAKMIŞTIR”
Vanspor’a gölge düşürmek, herhangi bir polemiğe ve olumsuzluğa sebebiyet vermemek için kendisiyle hareket eden arkadaşlarıyla olağan kongreye katılmayacağını açıklayan Ali Süer, “Bugün saat 15.00’te yapılacak olan genel kurul öncesi an itibariyle Sayın Servet Yenitürk ve yönetimi tarafından bizim çağrımıza herhangi olumlu bir dönüş yapılmamıştır. Buda gösteriyor ki Sayın Servet Yenitürk Vanspor Kulüp başkanlığı ve yönetimi için alternatif bir liste oluşturmuştur. Yenitürk ve yönetimi oluşturduğu delegasyonla bugünkü genel kurulu tamamlayacaktır. Sayın Yenitürk ve yönetiminin belirlediği delegelerle yaptığı genel kurulun Vanspor menfaatlerinden uzak ve demokratik olmadığını kamuoyunun bilmesini isteriz. Bu durumda kendi delegasyonun katılım sağlayacağı genel kurula, Vanspor’a gölge düşürmek, herhangi bir polemiğe ve olumsuzluğa sebebiyet vermemek için şahsım ve birlikte hareket ettiğim değerli arkadaşlarımızla katılım sağlamayacağımızı kamuoyunun bilmesini isteriz. Sayın Yenitürk ve yönetiminin Vanspor hesaplarına koyduğu icra ve temlikleri Vanspor genel kuruluna da bırakmıştır. Bu kabul edilebilir bir durum değildir. Her zaman Vanspor’umuzun, taraftarımızın ve Van halkının emrinde olduğumu bir kez daha belirtiyorum. Kamuoyunun bilgisine arz ederim” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem