AK Parti’li Kartal: “Konunun saptırılarak farklı servis edilmesi bizleri derinden üzmüştür”

AK Parti Van Milletvekili İrfan Kartal, Kapıköy Sınır Kapısı’yla ilgili yapmış oldukları açıklamaya değinerek, “Açıklamanın yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermesi ve konunun saptırılarak farklı servis edilmesi bizleri derinden ?

Van Haberleri 19.02.2021 09:29:52 0
AK Parti’li Kartal: “Konunun saptırılarak farklı servis edilmesi bizleri derinden üzmüştür”
Tarih: 01.01.0001 00:00

AK Parti Van Milletvekili İrfan Kartal, Kapıköy Sınır Kapısı’yla ilgili yapmış oldukları açıklamaya değinerek, “Açıklamanın yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermesi ve konunun saptırılarak farklı servis edilmesi bizleri derinden üzmüştür” dedi.

Açıklamalarda bulunan Milletvekili İrfan Kartal, 15 Şubat tarihinde yapmış oldukları basın açıklamasında Kapıköy Sınır Kapısı’nın şu an için açılmasının toplum ve halk sağlığı açısından tehlikeli olabileceğini belirttiklerini hatırlatarak, “Bu açıklamamızı geçen hafta yaptığımız ziyarette Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy ve Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca ile yaptığımız görüşmeler ve İran Sağlık Bakanı Said Nemeki’nin yaptığı yeni mutasyon virüsün İran geneline yayıldığı yönünde son açıklamaları neticesinde kamuoyu ile paylaştık. Ancak yapmış olduğumuz açıklamanın yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermesi ve konunun saptırılarak farklı servis edilmesi bizleri derinden üzmüştür. Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde Bakanlarımız ve toplumumuzun her bir bireyi ile birlikte bu süreci en az hasarla atlatmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem