AK Parti Van İl Kongresi ne zaman yapılacak? İşte kongre tarihi!

Ak Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu Van TİVİ’de yayınlanan Ekstra Gündem’in konuğu olarak Orhan Olgun’nun sorularını cevapladı.

Van Haberleri 19.02.2020 14:08:31 0
AK Parti Van İl Kongresi ne zaman yapılacak? İşte kongre tarihi!
Tarih: 01.01.0001 00:00

Ak Parti Van İl Başkanlığının 2020 yılını kongre yılı ilan ettiği süreci Van TİVİ ekranlarında Orhan Olgun’a değerlendiren İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, kentte bu güne kadar yapılan çalışmaları ve yapılan seçimleri değerlendirdi. 

Türkmenoğlu kongreler içinde “yenilenme süreci” ifadesini kullandı. 2023 hedeflerini de açıklayan Başkan Türkmenoğlu, 2019 yılında sıkça gündeme gelen İŞ-KUR alımlarıyla ilgili de "Ben 2 yıllık süre içerisinde hiç kimseyi hiçbir kuruma aldırmadım. Böyle bir sistem oluşturulmuş ne yazık ki. Ancak biz bunu değiştireceğiz bütün kamuoyuna açık olacak şekilde kura çekimleriyle İŞKUR personel alacak" dedi. 

SİYASET AKADEMİSİ'NE VAN'DAN REKOR BAŞVURU

Ak Parti Genel Merkezi tarafından kurulan Siyaset Akademisiyle ilgili soruları cevaplayan Türkmenoğlu, Akademiye Van’da 870 başvuruyla rekor bir başvuru yapıldığını ifade etti. 

AK PARTİ İL VE İLÇE KONGRELERİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Türkmenoğlu, “7’nci olağan kongre sürecimiz geçtiğimiz haftalarda başladı ve Genel Başkanımız tarafından 2020 yılını kongre yılı ilan edildi. Bu ilanın ardından öncelikli olarak belde seçimlerimiz gerçekleşti ve bu seçimler devam ediyor. Van Büyükşehir olduğu için belde seçimleri yok, 13 ilçe kongremiz olacak, Bu süreç 22 Şubat ile 22 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. 22 Temmuz’un ardından 81 ilimizin büyük kongreleri gerçekleştirilecek. İllerin ardından 2020 yıl sonunda Ak Parti 7’nci Olağan Kongremizi gerçekleştireceğiz. Kongrelerin ardından 2023 hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” diye konuştu.
 

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem