AK Parti Van İl Kadın Kolları AR-GE Birim Başkanları Toplantısı yapıldı

AK Parti Van İl Kadın Kolları AR-GE Birim Başkanlığı tarafından düzenlenen Aylık Birim Başkanları toplantısına Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve AR-GE Birim Başkanı Av. Ayşe Hayrunnisa Avcı katıldı.  

Van Haberleri 4.05.2020 03:47:30 0
AK Parti Van İl Kadın Kolları AR-GE Birim Başkanları Toplantısı yapıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

AK Parti Van İl Kadın Kolları AR-GE Birim Başkanlığı tarafından düzenlenen Aylık Birim Başkanları toplantısı yapıldı. 

VİDEO KONFERANS YÖNTEMİYLE ARGE BİRİM BAŞKANLARI TOPLANTISI
Korona virüs salgını ile mücadele kapsamında alınan tedbirler nedeniyle, AK Parti Van İl Kadın Kolları AR-GE Birim Başkanları toplantısı video konferans yöntemi ile gerçekleştirildi. 

Van Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı ve AR-GE Birim Başkanı Zerrin Alpaslan’ın başkanlığında, 13 ilçe AR-GE Birim Başkanının katılımı ile yapılan toplantıda, il genelinde yapılan çalışmalar anlatıldı, gerçekleştirilmesi düşünülen projeler ile ilgili istişareler yapıldı. 

AV. AYŞE HAYRUNNİSA AVCI, “TAKIM RUHU İLE ÇALIŞMAK BAŞARIYI GETİRMİŞ”
Aylık olarak düzenlenen AR-GE Birim başkanları toplantısının bu ayki konuğu AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve AR-Ge Başkanı Av. Ayşe Hayrunnisa Avcı oldu. 

Van İl Kadın Kolları AR-GE Birim Başkanı Zerrin Alpaslan’ın daveti üzerine video konferansla yapılan toplantıya katılan Av. Hayrunnisa Avcı, böyle bir toplantıya 81 il içerisinde ilk kez davet aldığını ve ilk kez bir ilin ilçe birim başkanları ile birlikte yapılan aylık toplantısına katıldığını söyledi. 

Toplantı daveti için Zerrin Alpaslan’a teşekkür eden Av. Hayrunnisa Avcı, “İlçe birim başkanları olarak verdiğiniz emeği kutlamama vesile olan değerli İl Birim Başkanımız Zerrin Alpaslan’a ekibini gözettiği ve ortaya çıkan başarının onurunu ekibi ile paylaştığı için teşekkür ediyorum.  Van’da o güzel çalışmaları yürüten başkanlarımızla tanışmaktan mutluluk duydum. Takım ruhu içerisinde çalışan bir başkanın neleri değiştirebileceğini hep birlikte gördük. Van AR-GE ekibinin çalışmalarını 81 il ile karşılaştırdığımızda beni heyecanlandırıyor. Ekip olarak ben değil biz diyebildiğiniz için yakaladığınız bu başarı nedeniyle sizleri tebrik ediyorum. Daha önce İl Kadın Kolları Başkanımıza sizleri tebrik ettiğimi birçok kez ifade ettim. Sizlerin de olduğu bu toplantıya katılarak sizlerle tanışma fırsatı buldum.” diyerek, çalışmalarda korona virüs tedbirleri ile ilgili kurallara uyarak çalışmanın önemine değindi. 

Av. Ayşe Hayrunnisa Avcı ile tanışan ilçe birim başkanları, Genel Başkan Yardımcısı ile konuşabilmenin ve birçok konuyu paylaşıp istişare edebilmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. 

TOPLANTIYA 13 İLÇE KADIN KOLLARI ARGE BİRİM BAŞKANLARI KATILDI
Yaklaşık 1.5 saat süren toplantıya aralarında Çaldıran’dan Hatice Çelik, Çatak’tan Büşra Güvener, Edremit’ten Işık Yendim, Erciş’ten İlknur Aydın, Gevaş’tan İlknur Solmaz, İpekyolu’ndan Hayriye imrak, Muradiye’den  Dilek Erdoğan, Özalp’ten Mercan Gökalp, Tuşba’dan Elif Gökalp’in de bulunduğu 13 İlçenin AR-GE Birim Başkanları katıldı. 

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem