Ak Parti Van İl Başkanı Türkmenoğlu’ndan hasta ziyareti

Ak Parti Van İl Başkanı Türkmenoğlu, Ak Parti Van Tuşba İlçe Başkanı Muğdat Günini, yazar, şair Timurlenk ve eski il başkan yardımcısı Abdurrahman Altınok’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Van Haberleri 13.12.2019 00:55:52 0
Ak Parti Van İl Başkanı Türkmenoğlu’ndan hasta ziyareti
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Ak Parti Van İl Başkanı Türkmenoğlu, Ak Parti Van Tuşba İlçe Başkanı Muğdat Günini, yazar, şair Timurlenk’in annesi ve ameliyat olan eski il başkan yardımcısı Abdurrahman Altınok’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

İl başkanı Kayhan Türkmenoğlu yaptığı hasta ziyaretiyle ilgili geçmiş olsun dileklerini sosyal medya hesapları üzerinden uyurdu.

Türkmenoğlu yaptığı paylaşımda, “Geçen Dönem İl Başkan Yardımcısı olarak ta partimize ve davamıza hizmet eden Abdurrahman Altınok Abimize geçirmiş olduğu ameliyat sonrası Evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Bölge Araştırma hastanesinde yatan şair ve yazar Timur lenk Bozkurt ve Tuşba ilçe başkanımız Muğdat Günini Annesine Hastane ziyareti yaptık. Hasta ve yakınlarını ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Rabbim acil şifalar versin.” ifadelerine yer verdi.
 

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem