AK Parti Van İl Başkanı Türkmenoğlu'ndan AK Belediye Başkanları ile koronavirüs toplantısı

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, AK Partili 7 İlçe Belediye Başkanı ile videokonferans yöntemiyle bir toplantı gerçekleştirdi.

Van Haberleri 31.03.2020 14:24:42 0
AK Parti Van İl Başkanı Türkmenoğlu'ndan AK Belediye Başkanları ile koronavirüs toplantısı
Tarih: 01.01.0001 00:00

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, AK Partili 7 İlçe Belediye Başkanı ile videokonferans yöntemiyle bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, konoravirüsün yayılmasının önlenmesine yönelik mücadele, “EvdeKal” programı çerçevesinde dışarı çıkamayan 65 yaş ve üzeri yaşlılara yapılan ve yapılacak hizmetler, dezenfekte çalışmaları ve sosyal yardımlaşma konuları masaya yatırıldı.

Türkiye'de ilk korona vakasının görülmesi ile birlikte Van’ın AK Partili Bahçesaray, Çatak, Çaldıran, Edremit, Gevaş, Gürpınar ve Tuşba Belediyelerinin yaptığı çalışmalar vatandaşların büyük takdirini toplarken, Belediye Başkanlarına bir teşekkür de AK Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu’ndan geldi. İl Başkanı Türkmenoğlu, Koronvirüs tedbirleri sebebiyle AK Partili Belediye Başkanları ile videokonferans bağlantısı gerçekleştirerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Toplantıya katılan belediye başkanları, bugüne kadar yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aktarırken, bundan sonra yapılacak olan çalışmalarla ilgili olarak da görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantı sonrası bir değerlendirme de bulunan AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, 7 AK belediyenin kendilerini gururlandırıcı çalışmalar ortaya koyduklarını ve vatandaşlardan büyük takdir gördüklerini söyledi. 

AK belediyelerin, personellerinin virüsle mücadeleye karşı bilinçlendirilmesi başta olmak üzere, şahsi araçlar, işyerleri ile kurumların dezenfeksiyonu ile eldiven, maske dağıtımı gibi önemli çalışmaları yerine getirdiğine dikkati çeken Türkmenoğlu,” Vanımızın 7 ilçesinde bulunan belediyelerimiz bizleri gururlandıran birçok çalışmayı hayata geçirmiştir. AK Belediyecilik hizmeti veren 7 belediye başkanımız ile periyodik olarak videokenferans yöntemiyle çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Elhamdülillah 7 belediyemizin de kendi ilçeleri ile ilgili bu koronavirüs (Covid-19)’e karşı yapmış oldukları mücadele takdire şayandır. Gerek dezenfeksiyon, ilaçlama, eldiven, maske dağıtımı, vatandaşların evlerde kalmalarına yönelik çalışmalar itinalı bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Ayrıca, hükümetimizin ve bakanlarımızın almış olduğu kararlar yerine getirilmektedir.  Belediyelerimiz, ayrıca Valilik ve kaymakamlıklar koordinasyonunda oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grupları’na hem maddi, hem ekipman ve hem de personel desteğinde bulunmuşlardır. İlçelerimizde zorunlu hallerden kaynaklı işyerlerini açan esnaflarımızın, virüsten korunmasına yönelik eldiven, maske, hijyen solisyonu gibi desteklerde bulunulmuştur. “ şeklinde konuştu. Türkmenoğlu, ilçe belediye başkanları ile sık sık bir araya gelerek çalışmaları değerlendireceklerini de sözlerine ekledi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem