AK Parti Van İl Başkanı Türkmenoğlu'na yoğun tebrik ziyareti

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu yapılan 7. Kongreden sonra yeniden il başkanlığına seçilmesinin ardından yoğun tebrik ziyaretlerini kabul ediyor.

Van Haberleri 17.11.2020 22:47:23 0
AK Parti Van İl Başkanı Türkmenoğlu'na yoğun tebrik ziyareti
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Ak Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu’na yapılan ziyaret sosyal medya hesaplarında takipçiler ile de paylaşıldı.

FARUK ALPASLAN'DAN TEBRİK ZİYARETİ

S.S. Van Hızır Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Alpaslan, Türkmenoğlu’na yaptığı ziyareti, “Tekrar Ak Parti İl Başkanlığına seçilmiş olan Kayhan Türkmenoğlu ve teşkilatına hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı kendilerine teşekkür ederiz” şeklinde paylaştı.

BİLAL EMRE YÖRÜK’TEN HAYIRLI OLSUN TEMENNİSİ

Yapılan tebrik ziyaretleri kapsamında KOSGEB Van İl Müdürü Bilal Emre Yörük yaptığı ziyareti, “Van Ak Parti İl Başkanlığına Yeniden Seçilen Kıymetli Büyüğümüz, Sayın Kayhan Türkmenoğlu’na Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulunduk, Misafirperverlikleri Dolayısıyla Teşekkürlerimi Sunar, Başarılar Dilerim” ifadeleriyle paylaştı.

ASKON’DAN TÜRKMENOĞLU’NA TEBRİK ZİYARETİ

Ak Parti Van İl Teşkilatı sosyal medya hesaplarında Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği’nin (ASKON) yaptığı ziyareti paylaşarak, “İl başkanımız Kayhan Türkmenoğlu, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Başkanı Şeref Gültepe ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Hayırlı olsun ziyaretinde bulunan ASKON yönetimine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

ALİ UÇAR: TÜRKMENOĞLU’NUN MİSAFİRPERVERLİĞİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Toçbirsen Van Şube Başkanı Ali Uçar yapılan hayırlı olsun ziyaretini sosyal medya hesabın da paylaşarak, “Ak Parti 7. Van İl Kongresinde güven tazeleyerek yeniden İl Başkanlığına seçilen Sn Kayhan Türkmenoğlu'nu Van Toçbirsen Yön. Kur. Üyelerimiz ile birlikte ziyaret ettik. Misafirperverliği ve samimiyeti için kendilerine teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu.

MEHMET NURİ KIPÇAK: TÜRKMENOĞLUNA BAŞARILAR DİLİYORUZ

Urartu-Der Başkanı Mehmet Nuri Kıpçak ve beraberindekiler Türkmenoğlu’na yaptıkları ziyarette duydukları memnuniyeti, “Bugün Urartu Kalkınma Sivil Toplum ve Diyalog Derneği olarak, 31.10.2020 tarihinde yapılan AK Parti 7.nci olağan kongremizde tekrardan il başkanlığına seçilmiş olan 23 dönem milletvekilimiz Sayın Kayhan Türkmenoğlu'nu ziyaret ettik. Kendisine görevi süresince başarılar diliyoruz” ifadeleriyle dile getirdi.

ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ DERNEĞİNDEN TÜRMENOLĞU’NA TEBRİK ZİYARETİ

Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Serkan Şahincan ve yönetim kurulu üyeleri Türkmenoğlu’nu Parti binasında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular. Yapılan ziyaret Ak Parti Van İl Teşkilatı sayfasında, “Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Serkan Şahincan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İl Başkanımız Kayhan Türkmenoğlu'nu ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular” şeklinde paylaşıldı.

MEHMET UCA’DAN TÜRKMENOĞLU’NA TEBRİK ZİYARETİ

Eğitim Bir-Sen Van Şube Başkanı Mehmet Uca, Türkmenoğlu’na yaptığı ziyareti sosyal medyada, “İlimizde gerçekleştirilen Ak Parti 7.Olağan Kongresinde yeniden İl Başkanlığı görevine seçilen Kayhan Türkmenoğlu Başkanımızı tebrik eder, 2023 hedefi sürecinde Van’ımıza güzel katkılar sunmasını temenni eder, ekibiyle birlikte kendisine başarılar dilerim” şeklinde paylaştı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem