AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şahin: AK davamızdan vazgeçmeyeceğiz

AK Parti Erciş Kadın Kolları Başkanı Dürdane Şahin yaptığı açıklamada AK Parti Erciş Kadın Kolları olarak istifa ettiklerini söyledi. Başkan Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında olmaya devam edeceklerini ve AK

Van Haberleri 25.07.2020 13:45:06 0
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şahin: AK davamızdan vazgeçmeyeceğiz
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Önceki gün AK Parti Erciş İlçe Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri istifa ettiklerini açıklamıştı. Bir açıklama da Erciş AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Dürdane Şahin'den geldi.

Başkan Şahin büyük bir özveri ile yürütükleri AK Parti Erciş Kadın Kolları'ndan yönetim kurulu ve üyeler olarak istifa ettiklerini söyledi.

"REİSİ CUMHURUMUZUN VE PARTİMİZİN ARKASINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ" 
AK Parti Erciş Kadın Kolları Başkanı Dürdane Şahin, yaptığı açıklamada AK davalarından vazgeçmeyeceklerini belirterek, "18 Mart 2018 tarihinden bugüne kadar büyük bir onur ve gururla yürüttüğümüz AK Parti Erciş Kadın Kolları ve yönetim kurulu üyeleri olarak istifa kararı almış bulunmaktayız. İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran başta olmak üzere her zaman büyük bir özveri ve sadakatle yanımızda olan mahalle başkanlarımıza, ayrıca saha çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan, Erciş'in her yerinde ayak izleri olan, dava bilinci ile hareket eden kadın arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bundan sonrada her zaman olduğu gibi Reisi Cumhurumuzun ve partimizin arkasında olmaya devam edeceğiz. Adı gibi ak olan davamızdan istifa etmemiz kesinlikle söz konusu değildir. Bugüne kadar nasıl dava bilinci ile hareket ettiysek bundan sonrada aynen devam edeceğiz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur" ifadelerini kullandı.  

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem