AK Parti Çaldıran'da Mehmet Ali Çiftçi güven tazeledi

AK Parti Van’ın Çaldıran ilçesinde 7. Olağan Genel Kurulu’nu, pandemi kuralları çerçevesinde ve yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Yapılan kongrede mevcut başkan Mehmet Ali Çiftçi güven tazeledi.

Van Haberleri 13.09.2020 19:20:58 0
AK Parti Çaldıran'da Mehmet Ali Çiftçi güven tazeledi
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

AK Parti Van’ın Çaldıran ilçesinde 7. Olağan Genel Kurulu’nu Çaldıran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde gerçekleştirdi.  Kongreye AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas, Çaldıran Belediye Başkanı Şefik Ensari, AK Parti Erciş İlçe Başkanı Nedim Sağlam ve partililer katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan kongrede İlçe Başkanı Mehmet Ali Çiftçi, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştirdi. Daha sonra söz alan AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ise kongrelerinin hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Daha sonra söz alan AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas ise AK Parti’nin yaptığı hizmetlere değinerek, önemli açıklamalarda bulundu.

Konuşmaların ardından faaliyet ve gelir-gider raporları okunarak oylandı. Ardından yapılan seçimde mevcut İlçe Başkanı Mehmet Ali Çiftçi, delegelerin oyunu alarak İlçe başkanlığına yeniden seçildi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem