Ahmet Özal Van'a geliyor

Türkiye Cumhuriyeti 8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal'ın Oğlu Ahmet Özal, çeşitli programlara katılmak üzere Van'a geliyor.

Van Haberleri 17.11.2021 00:48:41 0
Ahmet Özal Van'a geliyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Siyasetçi İş İnsanı Fahrettin Çuyrak ve Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu'nun daveti üzerine Ahmet Özal  Van'a geliyor.

18 Kasım 2021 Perşembe günü saat 11.30'da Van'a gelecek olan Özal, Aşiret Liderleri, Sivil Toplum Kuruluşları (STK), Muhtarlar ve Kanaat Önderleri ile buluşacak. Türkiye Cumhuriyeti 8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ın oğlu ve aynı zamanda  21.Dönem  Bağımsız Malatya Milletvekili Ahmet Özal, STK buluşmasında, ekonomi üzerine bir sunum gerçekleştirecek. 

Van'daki programı kapsamında vatandaş, esnaf ve STK temsilcilerini ziyaretleri buluşmasının ardından, gerçekleştireceği Esnaf Odası, Van Ticaret Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Organize Sanayi Bölgesi ve Tüketiciler Birliği Van Şubesi ziyaretleri ile sürdürecek olan Özal, Van temaslarını Van Valiliği ve İl Emniyet Müdürlüğü ziyaretleri ile tamamlayacak.

Son olarak esnaf ziyaretleri sonrası STK Temsilcileri, Muhtarlar ve basın ile yapılacak buluşma toplantısı ile Van programını noktalayacak. 
Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Uğurlu ve İş İnsanı Çuyrak "Merhum Cumhurbaşkanımız Turgut Özal'ın oğlu ekonomist sayın Ahmet  Özal 18 Kasım 2021 Perşembe günü saat 11:30'da Van Ferit Melen Havaalanında tüm Van hakkıyla buluşacak.
Karşılamaya tüm halkımız davetlidir" açıklamasını yaptılar.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem