2 Nisan için Van'da coşkulu etkinlikler düzenlenecek

Van’ın 2 Nisan 1918’de Rus ve Ermeni işgalinden kurtarılışının 100. yıldönümü dolayısıyla bu yıl geniş kapsamlı ve coşkulu etkinlikler düzenlenecek.

Van Haberleri 16.02.2018 14:55:35 0
2 Nisan için Van
Tarih: 01.01.0001 00:00

Konuyla ilgili olarak kurulan komisyon, Vali Yardımcısı Sinan Aslan başkanlığından Valilik Hüsrev Paşa Toplantı Salonunda bir araya gelerek, etkinliklerin içeriği ve takvim konusunda istişarede bulundu. Van Valiliği koordinesinde, Van Büyükşehir Belediyesi, İpekyolu Belediyesi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı ve STK’lar tarafından organize edilen etkinliklerin masaya yatırıldığı toplantıda, Vali Yardımcısı Aslan tarafından toplantının amacı ve görüşülecek konuları paylaşarak, kurumlara görev dağılımı yaptırdı.


Etkinliklerde ana destekleyici Van Büyükşehir Belediyesi ile asıl yararlanıcı olarak Van TSO’dan önemli destekler beklendiğini belirten Vali Yardımcısı Aslan, Van’ın düşman işgalinden kurtarılışının 100. yıldönümüne yakışır etkinlikler yapılması için tüm paydaşların eşit derecede görev ve sorumluluk bilinciyle hareket etmesi gerektiğini kaydetti.


Vali yardımcıları Sinan Aslan ve İshak Çınar’ın yanı sıra, kamu kurum amirleri, STK temsilcileri ve diğer paydaşların katıldığı toplantıda, ayrıca mart ayında gerçekleştirilecek Van Shopping Fest Alışveriş Günleri ile ilgili planlama da görüşüldü.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem