VASKİ, eğitim programlarıyla hizmette kaliteyi arttırıyor

Van Su Ve Kanalizasyon İdaresi (vaski) Genel Müdürlüğü, Düzenlediği Eğitim Programlarıyla Kurumsallaşmayı Güçlendirirken, Hizmette De Kaliteyi Arttırmayı Hedefliyor.

Van Büyükşehir 17.02.2020 14:51:52 0
VASKİ, eğitim programlarıyla hizmette kaliteyi arttırıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü, düzenlediği eğitim programlarıyla kurumsallaşmayı güçlendirirken, hizmette de kaliteyi arttırmayı hedefliyor.

VASKİ toplantı salonunda düzenlenen “Kurumsal Altyapı, Hakediş ve Yaklaşık Maliyet” eğitim programına Plan Proje Dairesi Başkanı Harun Şahin ile ilgili birimlerin teknik personelleri katıldı. Eğitim Uzmanı Süleyman Turgut Yüzüak ve Kurumsal Uzman Şeyhmus Aba tarafından verilen eğitim seminerinde; ihaleye çıkan altyapı hizmetleri için metraj ve maliyet çıkarılması, yazılımdaki yenilikler ve yazılımın geliştirilmesi, yaklaşık maliyet çalışmaları, hakediş hazırlama ve bunlara bağlı diğer konular ile ilgili süreçler yazılım programlarında ayrıntılı olarak anlatıldı. Karşılaşılan sorunlar ve çözümleriyle yazılımın daha verimli kullanılması için de personeller önerilerini dile getirdi.

Toplantıda konular görsel materyallerle detaylı bir şekilde sunulurken, teknik personellerin ilgili konulardaki soruları da cevaplandırıldı.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem