Van Büyükşehir zabıtasından kurbanlık satışı ve seyyar denetimi

VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITASI, KENT GENELİNDE BÜYÜKŞEHİR VE İLÇE BELEDİYELERİNİN BELİRLEDİĞİ ALANLAR DIŞINDA KURBANLIK SATIŞI YAPANLARA VE SEYYAR SATICILARA YÖNELİK DENETİMLER YAPIYOR

Van Büyükşehir 30.07.2020 13:58:36 0
Van Büyükşehir zabıtasından kurbanlık satışı ve seyyar denetimi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Büyükşehir Belediyesi zabıtası, kent genelinde büyükşehir ve ilçe belediyelerinin belirlediği alanlar dışında kurbanlık satışı yapanlara ve seyyar satıcılara yönelik denetimler yapıyor.

Kurban bayramı öncesinde korona virüs salgınının yayılımını engellemek ve kurbanlık satışlarından dolayı yaşanan çevre kirliliğinin önüne geçmek için kentte çeşitli önlemler alındı. Bu kapsamda Van Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri tarafından kent genelinde başlatılan denetimler sürüyor. Yapılan denetimlerde belirlenen alanlar dışında kurbanlık satışı yapmaya çalışanlara cezai işlem uygulanırken, İl Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla seyyar satıcıların tezgâh kurmaması için ise zabıtalar tarafından sıkı denetimler devam ediyor. İl genelinde 10’a yakın zabıta ekibi oluşturularak sürdürülen denetimler, bayram süresince devam edecek.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem