Van Büyükşehir Belediyesi’nde, bazı sosyal medya hesaplarından yapılan çirkin paylaşımlara cevap

VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, HALK ODAKLI HİZMETLERİ DEVAM EDERKEN BAZI SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN YAPILAN ÇİRKİN PAYLAŞIMLAR ÜZERİNE YAZILI BİR AÇIKLAMA YAPTI. AÇIKLAMA YAPMA GEREĞİ ORTAYA ÇIKMIŞTIR.

Van Büyükşehir 17.10.2020 13:06:06 0
Van Büyükşehir Belediyesi’nde, bazı sosyal medya hesaplarından yapılan çirkin paylaşımlara cevap
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 17.10.2020 13:06

Van Büyükşehir Belediyesi, halk odaklı hizmetleri devam ederken bazı sosyal medya hesaplarından yapılan çirkin paylaşımlar üzerine yazılı bir açıklama yaptı.

Van Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, “Van Büyükşehir Belediyesi’nin halk odaklı hizmetleri devam ederken bazı sosyal medya hesaplarından yapılan çirkin paylaşımlar üzerine açıklama yapma gereği ortaya çıkmıştır. Van’da belediyecilik hizmetleri açısından büyük bir değişim dönüşüm yaşanırken, derdi Van ve Vanlılar olmayan sadece kendi çıkarları uğruna Van Büyükşehir Belediyemizin hizmetlerini baltalamaya çalışmak açıkçası bir travmanın sonucudur. Van Büyükşehir Belediyemizin ‘Prestij cadde’ projeleri kapsamında yapımı süren Milli Egemenlik Caddesi’nin geçici kabulü yapılmamışken, projenin geneli görmezden gelinerek ve kente kattığı değer hiçe sayılarak yapılan paylaşımlar haksızlıktır. Caddenin eski görüntüsünden hoşnut veya çıkarları doğrultusunda güzele güzel demeyen bu zümre acaba en son ne zaman bahse konu caddeyi görmüşlerdir. Ayrıca şeffaf belediyecilik ilkesi doğrultusunda tüm ihalelerimiz açık ihale ve e-ihale formatında yapılmaktadır. Bu nedenle tüm ihalelerimiz gününde ve saatinde sosyal medya hesaplarımızdan canlı olarak yayınlanmaktadır. Büyükşehir Belediyemizin şeffaflık olgusu ortada iken hizmetlerimiz için ifade edilen sözler ve projelerimizi kötü göstermek aymazlıktan öte değildir. Yapılan tüm bu hizmetler Van halkı içindir. Van halkının hizmetlerin en iyisine layık olduğunu ifade ederek sosyal medyada yapılan bu tür paylaşımlara itibar edilmemesini rica ediyoruz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur” ifadelerine yer verildi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Esenler Erokspor: 3


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 0 - Kırşehir FSK: 1


Van Spor

Digor Gençlik ve Spor Müdürü Bahattin İnce ve milli sporcu Tuğba Toptaş’tan, Kaymakam Kahraman’a ziyaret


Van Spor

Elazığspor’da Enes Soy sakatlandı


Van Spor

Yeşilyurtspor-Diyarbekir Spor karşılaşmasının hakemi belli oldu


Van Spor

Erzincan’da "Spor Güvenliği Semineri" düzenlendi


Van Spor

Engelleri aştı, Türkiye 5’incisi oldu


Van Spor

Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Kafkas Üniversitesi’nden ÜNİLİG Kar Boccesi Türkiye Şampiyonası’nda çifte başarı


Van Spor

Kars 36 Spor: 1 Batman Sason Spor: 1


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor Başkanı Ramazan Ayhan: "Kurumsal kimliği olan bir kulüp inşa etmek için yola çıkıldı"


Van Spor

Rektör Hacımüftüoğlu, Milli takıma seçilen özel sporcuları misafir etti


Van Spor

ETÜ kayaklı koşuda Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Elazığ’da yurtlar Ramazan’a hazır


Van Spor

Erzurum Teknik Üniversitesi Snowboard Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor, ligin ikinci yarısına 35 milyon TL yatırımla başladı


Van Spor

Beytepe Koleji öğrencilerinden basketbolda çifte galibiyet


Van Spor

Ünilig kış oyunlarında Atatürk Üniversitesi rüzgârı


Van Spor

Rize’de çifte şampiyonluk: Oltulu Erhan Şahin Azerbaycan yolcusu


Van Spor

Oltu’da yeni öğretmenevinin temelleri açılıyor


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor, Diyarbekir Spor’u ağırlayacak


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ