Van Büyükşehir Belediyesi'nden personel sürgünü iddiasına yalanlama

Van Büyükşehir Belediyesi, Bazı Basın Yayın Organlarında Çikan, “van Kayyumu Bir Haftada 80 İşçiyi Sürgün Etti” Başlıklı Haberlere Cevap Verdi

Van Büyükşehir 5.10.2019 15:33:32 0
Van Büyükşehir Belediyesi'nden personel sürgünü iddiasına yalanlama
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Büyükşehir Belediyesi, bazı basın yayın organlarında çıkan, “Van kayyumu bir haftada 80 işçiyi sürgün etti” başlıklı haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Van Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, “Bazı medya organlarında “Van kayyumu bir haftada 80 işçiyi sürgün etti” başlıklı haber yer almaktadır: Büyükşehir Belediyemizde idari ve hizmet gerekliliği dışında personel görevlendirilmesi yapılmamaktadır. Yeni yapılanmayla birlikte ihtiyaç duyulan yerlere ihtiyaç fazlası personel planlaması yapılırken de hiçbir kimsenin düşüncesinden dolayı görevlendirilmeler yapılmamıştır. Bu saikle Van halkına hizmet dışında hiçbir amacımız yoktur. Amacı belli olan bu ve benzer yayın organlarının toplumda olumsuz algı yaratmaya yönelik çabalardan öteye hiçbir anlamı olmayan asılsız haberlere itibar edilmemesi kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur” denildi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem