Türk Telekom Teknoloji Seferberliği için Erzincan'da

Bilim ve Teknoloji 15.09.2017 09:09:50 0
Türk Telekom Teknoloji Seferberliği için Erzincan
Tarih: 01.01.0001 00:00
Türk Telekom’un “Şimdi Senin Zamanın” sloganıyla kadınlara yönelik başlattığı teknoloji seferberliği 15 Eylül’de Erzincan’da devam edecek. Erzincanlı kadınlara temel internet kullanımının öğretileceği eğitimler Türk Telekom Erzincan İl Müdürlüğü’nde gerçekleştirilecek.
Türkiye’nin lider bilgi ve iletişim teknolojileri şirketi Türk Telekom’un, “Şimdi Senin Zamanın” mottosuyla kadınlara yönelik başlattığı teknoloji seferberliğinin yeni durağı 15 Eylül’de Erzincan olacak. Türk Telekom Erzincan İl Müdürlüğü’nde gerçekleştirilecek olan eğitimlerde kadınlara, hayatlarını daha da kolaylaştıracak teknoloji eğitimi verilecek.
Proje kapsamında Türkiye’yi dolaşan Türk Telekom Gezici Eğitim Tırında ve Türk Telekom Müdürlükleri’nde toplam 38 ilde kadınlara teknoloji eğitimi verecek.Proje kapsamında şu ana kadar Ankara, İstanbul Ataköy,Iğdır ve Trabzon Türk Telekom bölge müdürlüklerinde; Ordu, Giresun ve Artvin Hopa’da ise Türk Telekom gezici eğitim tırında eğitimler verildi.
Eğitimlerde kadınlar; temel internet kullanımıyla başlayarak, sosyal medya ve e-devlet platformlarının kullanımı hakkında da bilgi sahibi olacaklar. Ayrıca, Skype ve Google Maps gibi farklı keşif ve iletişim uygulamalarının nasıl kullanılacağı da katılımcılarla paylaşılacak.
Katılımcılar, eğitim programı sonunda sertifika alacak ve hediyeler kazanacaklar
Türk Telekom Akademi eğitmenleri tarafından verilecek eğitimler, 25’er kişilik sınıflarda günde iki kez (10:00-12:00 ve 14:00-16:00) olmak üzere ikişer saatlik periyotlarda düzenlenecek. Her bir eğitimin sonunda katılımcılara sertifika, bakım seti, TivibuGo ve Türk Telekom Müzik üyeliğinin yanı sıra,her gün başarılı bir katılımcıya da tablet hediye edilecek. Hattını Türk Telekom’a taşımak isteyen kadınlar ise ayrıca ücretsiz internet, haftada bir saat konuşma ve cihaz indirimlerinin sahibi olacak.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem