Yüksekova’da okullar arası satranç turnuvası

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde Kızılay ile Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde okullar arası satranç turnuvası düzenlendi.

Van Spor 12.04.2021 08:52:31 0
Yüksekova’da okullar arası satranç turnuvası
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 12.04.2021 08:52

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde Kızılay ile Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde okullar arası satranç turnuvası düzenlendi.

Yüksekova Gençlik Merkezinde farklı okullardan öğrencilerin katıldığı turnuvanın sonunda 15 Temmuz Şehitleri Ortaokulu öğrencisi İsmail Atael birinci oldu. Yarışmayla ilgi bilgi veren Kızılay Yüksekova Şube Başkanı Yılmaz Göksal, “Kızılay genel merkezimizin onayı ile yerelde Kaymakamımız Osman Doğramacı’nın bilgileri ve destekleri ile yine eğitim camiamızın işbirliği ile satranç turnuvası düzenlemiş olduk. Dünya genelinde yaşanan korona virüs salgınından dolayı tüm ülkeler olduğu gibi ülkemiz de olumsuz etkilendi. Bizlerde toplumsal farkındalık ve etkinlik mahiyetinde zaman zaman öğrencilerimiz için bu tip turnuvalar düzenleyerek moral ve motivasyon veriyoruz. Turnuvada ilk üçe giren öğrencilerimize çeşitli hediyeler takdim ettik” dedi.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem