Yeni Malatyaspor tam kadro çalıştı

SÜPER LİG'İN İLK HAFTASINDA DEPLASMANDA FATİH KARAGÜMRÜK'E 3-0 YENİLEREK SEZONA KÖTÜ BAŞLAYAN YENİ MALATYASPOR'DA CUMA GÜNÜ OYNANACAK GÖZTEPE MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR.

Spor 16.09.2020 14:08:02 0
Yeni Malatyaspor tam kadro çalıştı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Süper Lig’in ilk haftasında deplasmanda Fatih Karagümrük’e 3-0 yenilerek sezona kötü başlayan Yeni Malatyaspor’da cuma günü oynanacak Göztepe maçı hazırlıkları sürdürüyor.

Sakatların düzelmesiyle morallerin yerine geldiği Yeni Malatyaspor’da tek düşünce Göztepe müsabakasından 3 puanla ayrılmak. Hazırlıklarını bu doğrultuda sürdüren Malatya ekibinde sakatlıkları düzelen Lukoki ve Hadebe de takımla birlikte çalışıyor. Bir diğer sakat oyuncu Tetteh ise bireysel antrenmanlara başladı. Golcü oyuncunun Göztepe müsabakasında tek devre şans alabileceği belirtildi.

İlk maçta Adem Büyük ve Christian Cueva’nın performansından memnun kalan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun Lukoki ve Tetteh’in de gelmesiyle eli güçlendi.

Bu arada transferde de görüşmelerini sürdüren Yeni Malatyaspor’un Hamzaoğlu’nun savunmaya istediği takviyeyi yapmak için görüşmelerini yoğunlaştırdığı ifade edildi.

Sarı-kırmızıların savunmaya iki, orta saha ve forvete de birer oyuncu transferi gerçekleştireceği öğrenildi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem