Oltu'da puanlar kardeş payı: 1-1

Spor 28.01.2018 11:37:13 0
Oltu
Tarih: 01.01.0001 00:00
Erzurum 1. Amatör Küme A Grubu’nda mücadele eden 25 Mart Oltuspor, evinde ağırladığı Horasanspor ile 1-1 berabere kaldı.
Oltu İlçe Stadyumu’nda oynanan mücadelede karşılıklı geliştirilen ataklar değerlendirilemeyince ilk yarıda gol sesi çıkmadı.
İkinci yarıya atak futbolla başlayan 25 Mart Oltuspor, özellikle Yunus ve Cenk’le birçok gol pozisyonuna girmesine rağmen topu ağlarla buluşturamadı. Horasanspor, 47. dakikada kazandığı köşe vuruşunu Emre Şahin’in kafayla gole çevirmesiyle öne geçti: 0-1
Golün şokunu üstünden atan ve net fırsatlar bulmaya devam eden 25 Mart Oltuspor, 70. dakikada ceza sahasında Yunus’un düşürülmesiyle penaltı kazandı. Penaltıyı takımına kazandıran Yunus, atışı da gole çevirince maçta durum eşitlendi: 1-1
Bulduğu golden sonra rakip kalesine iyice yüklenen Oltuspor, Cenk’in volesinin direğin hemen yanından auta gitmesi ve Yunus’un ceza sahasından vuruşunda direği geçememesi sonrası maç bu skorla sona erdi.
Öte yandan maçın 89. dakikasında yardımcı hakemin uyarısıyla Horasansporlu Emre Şahin’in direkt kırmızı kartla oyundan atılmasıyla birlikte ortalık bir anda karıştı. Yardımcı hakemin bulunduğu köşenin dışında bazı Horasansporlu yönetici ve taraftarlar hakeme yoğun itirazda bulununca kısa süreli bir kargaşa çıktı.
Polis ekiplerinin araya girmesiyle sakinleştirilen taraftarlar daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem