Okullar arası Yıldızlar Masa Tenisi İl Birinciliği müsabakanı yapıldı

Spor 1.03.2018 15:24:33 0
Okullar arası Yıldızlar Masa Tenisi  İl Birinciliği müsabakanı yapıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen, 2017-2018 Okul Sporları faaliyet programında yer alan okullar arası Yıldız Kızlar ve Erkekler Masa Tenisi İl Birinciliği tamamlandı. Erkeklerde Zübeyde Hanım Ortaokulu kızlarda Kazım Yurdalan Ortaokulu il birincisi oldu.
Oldukça zevkli ve çekişmeli geçen müsabakaların ardından dereceye giren okullara kupa ve madalyaları verildi.
MASA TENİSİNE REKOR KATILIM
Yakutiye Spor Salonu’nda yapılan ve dört gün süren masa tenisi müsabakalarına, 34 okuldan 12’si kız ve 22’i erkek takımı olmak üzere 136 sporcu katıldı.
Zorlu ve çekişmeli geçen müsabakalar sonunda Erkekler kategorisinde birinci Zübeyde Hanım Ortaokulu , ikinci Ziyaattin Fahri Fındıkoğlu Ortaokulu, üçüncü Edip Somunoğlu Ortaokulu ,dördüncü Ahmet Yesevi Ortaokulu oldu. Kızlar kategorisinde ise birinci Kazım Yurdalan Ortaokulu,ikinci Güzelova Ortaokulu, üçüncü Dumlu Ortaokulu, dördüncü ise İsmet İnönü Ortaokulu (Karaçoban) oldu.
TAŞKESENLİGİL’DEN KUPA VE MADALYA
Oynanan final maçları ardından düzenlenen törende dereceye giren takımlara madalyaları ve kupaları Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Fuat Taşkesenligil ve Erzurum Masa Tenisi İl Temsilcisi İlhami Yavilioğlu tarafından verildi.
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Fuat Taşkesenligil müsabakalara katılan okul idarecilerine, öğretmenlerine ve sporculara teşekkür ederek ilimizi grup maçlarında temsil edecek olan okullara başarılar diledi.
Erzurum Masa Tenisi il temsilcisi İlhami Yavilioğlu ise 3-5 Nisan 2018 tarihlerinde Giresun’da yapılacak olan grup müsabakalarında ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığımız Zübeyde Hanım Ortaokuluna ve Kazım Yurdalan Ortaokuluna başarılar diledi.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem