Malatyalı gençlerin gollerden sonra asker selamı vermesi büyük alkış aldı

Spor 11.02.2018 14:41:05 0
Malatyalı gençlerin gollerden sonra asker selamı vermesi büyük alkış aldı
Tarih: 01.01.0001 00:00
Spor Toto Gelişim Ligi U14 kategorisi 18. hafta müsabakasında sahasında Elazığspor ile karşılaşan Evkur Yeni Malatyaspor U14 takımı, rakibini 2-0 yenerek sahadan 3 puanla ayrıldı.
E. Y. Malatyaspor’da futbolcuların atılan gollerden sonra asker selamı vermesi maçı izleyenler tarafından büyük alkış aldı. Orduzu Pınarbaşı sentetik sahada oynanan müsabakada rakibi karşısında üstün bir oyun ortaya koyan E. Y. Malatyaspor, 45. dakikada Musap Polat, 55. dakikada ise Mehmet Emin Taştan’ın kaydettiği golle rakibini 2-0 mağlup etti. E. Y. Malatyaspor aldığı galibiyetle puanını 27’ye yükseltti.

Elazığspor ile oynanan maçın ardından konuşan U14 takımı antrenörü Tuncay Selçuk, “Sahamızda galip geldiğimiz için mutluyuz. Oyun anlamında son haftalarda istikrarlı bir görüntümüz var. Bu maçta da attığımızdan daha fazlasını kaçırdık. Her hafta üstüne koyarak yolumuza devam ediyoruz. Futbolcularım gerçekten alınan sonuçtan ziyade, oynadıkları futbolla kendi yaş kategorilerinin üstünde gidiyorlar. İnşallah bu çocuklar Malatya futbolunun geleceği olacaklar. Aldığımız galibiyeti Afrin’de vatan savunması için canını hiçe sayan Mehmetçiklerimize armağan ediyoruz" diye konuştu.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem