Malatya, ANALİG'DE kızlarda ve erkeklerde 1. Oldu

Spor 19.02.2018 15:05:24 0
Malatya, ANALİG
Tarih: 01.01.0001 00:00
Bingöl’deki ANALİG müsabakalarına katılan Malatyalı sporcular, büyük bir başarı elde ederek hem bayanlarda, hem erkeklerde derece elde etti.
ANALİG müsabakaları 17-18 Şubat tarihleri arasında Bingöl Karşıyaka Spor Salonunda yapıldı. Anadolu Yıldızlar Ligi Doğu Anadolu Grubu Masa Tenisi müsabakalarına Bingöl, Ağrı, Bitlis, Elazığ, Iğdır, Malatya, Muş, Tunceli ve Van illeri katıldı. Yaklaşık 100 sporcunun yarıştığı müsabakalarda Malatyalı sporcular hem kızlar da hem de erkekler de birinci oldu.
Spor Genel Müdürlüğünün 2018 faaliyet programında yer alan Anadolu Yıldızlar Ligi Doğu Anadolu Grubu Masa Tenisi müsabakaları 17-18 Şubat tarihleri arasında Bingöl Karşıyaka Spor Salonunda yapıldı. Yaklaşık 100 sporcunun yarıştığı müsabakalarda Malatya’yı temsil eden sporcular hem kızlar da hem erkekler de 1. oldular.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı yazılı bir açıklama yaparak başarılı sporcuları tebrik etti. Fındıklı, “Malatya gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak Anadolu Yıldızlar Ligi Doğu Anadolu Grubu Masa Tenisi müsabakalarında hem kızlarda hem de erkekler de 1. olan Masa Tenisi sporcularımızı, antrenörümüz Ömer Tekin’i ve sporcularımızın ailelerini tebrik eder, 3-04 Mart tarihinde Diyarbakır ilinde yapılacak Anadolu Yıldızlar Ligi Çeyrek Final Masa Tenisi müsabakalarında başarılar dileriz” dedi.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem